Hogyan tudom lugosítani a szervezetem?
Egy ismerősömtől azt hallottam, hogy ha a szervezet el van savasodva, akkor megáll a fogyás, ill. el sem indul.
Állítólag a lugosítás a megoldás. De hogyan??
A fogyás akkor áll meg,ha nincs meg a kalóriadeficit.
Vagyis a súly fenntartásához pont elegendő mennyiségű a bevitt kalória és napi mozgás.
Ennyi,nem egy nagy titok.
Lúgosítás: több lúgos ételt eszel, mint savasat. Ez azt jelenti, hogy minimális hús és tejtermék, cserébe rengeteg zöldség, különösen a keresztes virágzatúak.
Guglizz rá a lúsog ételekre, na azokat iktasd be a napi étrendedbe. Amúgy nem tudom, mennyire igaz a dolog, de én váltottam, és tudatosan figyelek erre egy ideje, és jót tesz a közérzetemnek.
Csak az a fontos, hogy ne hagyd, hogy bepalizzanak, étrendkiegészítők és hasonlók nem kellenek, csak maguk az ételek.
szervezet különböző közegeinek pH-ja közel állandó, egyéb esetben beállna a halál!
"lúgosító" ételek inkább egyéb szempont szerint lehetnek előnyösek, a test pH-ját mint írták előttem is nem lehet változtatni, jó esetben.
Köszi a válaszokat!!
Másfél hónapja figyelek az étkezésemre. Ez idő alatt 5 kg ment le. 1 hete viszont megállt. Ezért estem kétségbe. Szóval akkor több odafigyelés, és kitartás!
Csak 4 betu: NaOH
Ez belugosit, mint a diszno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!