Tegnap víznapot tartottam, ma reggel megittam 4dl gyümölcsteát! Baj?
Figyelt kérdés
gyümölcstea,az epresvolt(tudom nem nyom semmit!) nem édesítövel,hanem cukorral volt.. 6. napon vagyok,nem szeretném ha ez valamit gátolna. nem befolyásolja a diétát,eza 4dl?nagyon szédültem,megkellett inom:/2009. máj. 2. 09:12
1/4 anonim válasza:
Miért lenne baj, az a lényeg ebben a diétában hogy jól érezd magad és ne szédelegj és ne koplalj.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál,csak gondoltam mer volt benne cukor...dehát reggelröl még majd ugyis megyek ideoda lemozgom azta 1-2 kanál cukrot:s
2009. máj. 2. 10:12
3/4 anonim válasza:
A tea az nem gond, viszont a cukrot máskor hagyd ki! Számtalan édesítőszer létezik, ha üresen v. savanyúan nem tudod meginni, akkor ezzel pótolhatod az édes ízt.
Egyébként a gyümölcstea magában is finom, nem úgy, mint a szálas zöld tea. No, azt aztán magában gyötrelem meginni.
4/4 anonim válasza:
Ha szédülsz akkor teljesen normális hogy magadhoz veszel némi egyszerű cukrot hogy visszaállítsd a vércukrodat.
Aki erre ezt mondta, hogy édesítővel az egy idióta...
Ha elájulsz az nem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!