Mennyit fogyok ha nem mozgok csak minimálisat? (90napos! )
Elég nagy súlyt kell leadnod, sajnos a bőrödet is próbára teszi majd. Mindenképpen napi szintű mozgás kellene mellé, hogy "szépen" fogyj!
Mit szeretsz mozogni? Van-e hozzá társaságod? Eszközöd? Valamilyen terem a közelben? Mennyi időd van rá? Mesélj! :)
Szia!
idom mondjuk lenne,delután:D ilyen edzö termekre gondolsz?olyan nincs a közelben,faluban lakom..azért mindennap meg 150km-et nemutazik velem senki :/ társaság.. hát osztálytársak maximum:D denekik nincs ennyi feleslegjük ök inkább otthon Rubint rékáznak..Néha énis szoktam de nem nagyon bírom,nekem 10perc alatt izomlázam lesz tole.. Futni szeretek végülis:D Csak abból is kb 20percet bírok folyamatosan,bár azt tervezem,hogy elkezdek elsö héten 20perc,mindenhéten 10perccel többet,aztán mindennap-vagy mindenmásnap futok 50-60 percet:)
Szerintem a bicikli jobb megoldás lenne számodra. Mivel van rajtad felesleg, ezért futás közben az a súly ránehezedik a lábaidra. És idővel tönkremehetnek az ízületeid. Persze heti 1 alkalommal nem vészes, de neked gyakrabban kellene edzened. Napi rendszerességgel. Vegyél egy szobakerékpárt, és miközben tekersz, megnézhetsz egy filmet, vagy olvashatsz, zenét hallgathatsz. Jön a jó idő, a szabadban is túrázhatsz. De a bicikli egyáltalán nem megterhelő, kíméli az ízületeket, és nagyon jól égeti a zsírt. Napi 1 óra meghozza a sikert. Mozgás nélkül is fogynál egyébként, de jóval lassabban érnéd el a célt. És hogy a bőröd regenerálódni tudjon, ne legyen lötyögős, ehhez elengedhetetlen, hogy mozogjál valamit minden nap.
Sok sikert és kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!