Fehérjenapon ehetem ezt?
Figyelt kérdés
holnap fehérjenapom lesz,nem leszek itthon.. nagymamámnál leszek vidéken,mindig húsokat csinál hamegyek. holnap kezdem a diétát,délelött eszem gyümölcsöt,délben ehetek mondjuk 4fött virslit,este meg mondjuk 2fött virslit?? ez jo lenne így?2009. ápr. 26. 14:00
1/6 anonim válasza:
"4fött virslit,este meg mondjuk 2fött virsli"
Kedves kérdező!
A virsliben mióta van hús?
2/6 anonim válasza:
a virsliben miota van fehérje? nyugodtan eheted ezt, de ne várj csodát ugyanis a virsli teli val zsírral..
3/6 anonim válasza:
ne is hallgass olyanokra,h a virsliben miota van fehérje? nyugodtan egyed csak , én is szoktam enni,fogyok is ,nagyon jo utemben.
a válaszolóknak: na és akkor mi van,ha nincs benne olyan sok fehérje,de azért van,és ,ha valaki azt szereti,miért ne ehetné? és akkor melyik nap kellene enni, gyumolcs napon vagy hogy gondoltátok? na ne már
4/6 anonim válasza:
3. válaszolonak: épp ez az, hogy a diétába kerülni kell a szemetett és a virsli teljes mértékben az
5/6 anonim válasza:
azt irtad mamád mindig húsokat csinál ha mész és mi a baj vele? sokkal jobb mint a virsli.. a hús teli van fehérjével
6/6 anonim válasza:
Ezeket simán ehedd: Hal, csirkehús, pulykahús, disznóhús, sovány húsok, máj
tejföl zsömlével vagy kiflivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!