A fejeskáposzta és a lilakkáposzta főzve már keményítőnek számít, vagy ehetem a fehérjenapon hús mellé is?
Figyelt kérdés
2007. júl. 5. 23:43
1/3 anonim válasza:
hát, a csodadiétákhoz nem értek, azt a norbicsodadokitól v más tudós diétagurutól kéne megkérdezni, én csak azt tudom mondani, amit élelmiszerkémián tanultunk: mindkettő keményítőtartalmú étel
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz káposztát fehérje napon is,akár salátának akár párolva.Szénhidrát napon káposztás tésztának is jó.
Üdv:G
3/3 anonim válasza:
Bármilyen zöldség főzve már keményítő! A zöldség addig számít salátának, amíg nyers! Így csak nyersen fogyaszd őket salátaként, olaj nélkül fehérje és keményítő napon!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!