Ha most 68 kiló vagyok 167 cmhez, ha végig csinálom a 90 naposat mennyit tudok fogyni?
Nem, nem éri meg. Ez a diéta tök egészségtelen, csak úgy, mint a többi csodatutiettőlaztánrögtönbombaalakodlesz-kúra.
A lényeg : egészséges diéta+MOZGÁS, és tádáááám.
Ha erről bővebben szeretnél hallani, böngéssz ezen az oldalon, de ha érdekel, le tudom írni.
szerintem a -15kg nagyon sok lenne neked, mivel nem vagy kover. :)
a kerdesre visszaterve kb 15-ot letudnal adni, de jobb lenne, ha inkabb a 30 napossal probalkoznal.
az a neked valo, es, ha tenyleg alomalakot szeretnel, akkor eleg a -7-8 kg. Tobbet ne.
(a pasik azt szeretik, ha van a csajon mit fogni)
Hajra! :)
167 cm-hez simán ideális az 55 kg.
Én 165 cm vagyok és 52kg és mégis van rajtam!
Elkezdtem olvasni a komikat, de a végére felhúztam magam..A 90 napos diéta jó, TÉNYLEG hasznos! Azok mondják h nem jó, meg egészségtelen, akinek csak a szája nagy, és nem bírnak általában egy diétát sem végigcsinálni, és írígyek arra, aki tenni akar valamit magáért, hogy jobban nézzen ki vagy csak jobb legyen a közérzete. Nem egészségtelenebb, mintha nem diétáznál, és ennéd a mekis kaját, meg a zacskós levest...
Úgy van ez a diéta kitalálva, hogy ne hallj éhen és bírd csinálni.Sógornőm csinálta, kb. 80-85 kiló lehetett (nem árulta el) és már a 40 akárhanyadik napon észrevettem rajta a fogyást, akkor tudtam meg h ezzel fogy. Látványos eredményt ért el, néha ugyan 1-1 alkalomra kilengett (ünnepségek), de tartott víz napot is kb.3x a 90 nap alatt, és jár futni is. Szerintem hatásos a diéta, és Sok kitartást kívánok neked hozzá, tapasztald ki magadnak hogy jó, és ne hallgass azokra akik lebeszélnek róla. Ha meg esetleg nem bírod, sebaj, keresel másik módszert. De ne add fel, próbáld ki. Olvasd el neten az utasítást, és tuti nem fogsz tőle hízni. Sőt:) "Amikor már jó irányba nézünk, csak annyit kell tennünk, hogy továbbmegyünk és nem állunk meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!