Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Egy 13 éves lány kipróbálhassa...

Egy 13 éves lány kipróbálhassa a 90 napos diétát?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
inkább a helyesírási szótárt próbáld olvasni
2011. aug. 6. 16:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Kipróbálhassa, az hát, még az orrodat is tisztítsa!!!

Komolyra fordítva a szót: a 90 napos diéta egy hasznavetetlen baromság, az idiotizmus felsőfoka. Nem működik, nem érdemes használni.

2011. aug. 6. 19:18
 13/21 anonim válasza:
Igazatok van... a nyelvtani tudás, és a diétázás szoros összefüggésben áll egymással ;) Egyébként ilyen korban nem ajánlom, mivel a szervezeted ilyenkor nagyon sok változáson megy keresztül, és minden szükséges tápanyagot be kell vinni. A diéta pedig éppen ezek megvonásából áll. Ha fogyni akarsz, akkor inkább járj el esténként kocogni egy órácskát.
2011. aug. 7. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Inkább próbáld ki a nyelvtanórákat.. többet érne... -.-
2011. aug. 7. 19:26
 15/21 anonim válasza:

Szerintem informálódjon az egészséges táplálkozásról és életmódról (bár tudom, hogy nem könnyű, manapság annyi hóbort van), és egyszerűen kövesse azt.

Nekem, ami működött (és nem is akarok, és nem is volt szükségem fogyókúrára) az az aerob sport (pl. futás, úszás, biciklizés, de lehet tánc is, a lényeg, hogy szeresse) a sok nyers zöldség, kevés szénhidrát, még kevesebb édesség (ezt nem vasszigorral tartom be, csak mint gondolkodási irányvonal), vitaminok, a rendszeresség ezekben és az odafigyelés a testedre. Életmódváltoztatást, ne 90 napos diétát.

Röviden, szerintem nem jó ötlet a 90 napos diéta egy 13 éves kislánynak.

2011. aug. 9. 09:33
 16/21 anonim válasza:
Az ilyen diéták mint az Atkins meg a 90 napos elmebajt nem javaslom, hogy kipróbáld. 13 évesen n3em szabad se koplalni sem. Hiszen ez fejlődő még szervezet. Egy dolgot kell tenni. Sportolni...Meg nem mekizni meg mindenféle bolti szart összeválogatni és azt zabálni tonnaszámra mindennap.
2011. aug. 9. 14:19
 17/21 Miyu97 válasza:
ilyen idős koromban rám is rám szóltak anyumék, hogy álljak le az édességekkel, meg cukros löttyökkel mert el fogok hízni... bár szarul esett, de leálltam, és nem híztam el :D XD szóval annyi, hogyha sportolsz, meg nem eszel chipset meg cukrot meg csokit meg sok kenyeret meg pékárut, meg mekis kaját, meg ráállsz a vízre, akkor magától le fog menni a felesleg, és akkor még nem diétáról beszéltünk. zsíros kajákat is el lehet hagyni... viszont most hogy ennyi mindent leírtam én megéheztem, megyek kajálni XD neked meg sok sikert az egészséges táplálkozáshoz :D
2011. aug. 9. 16:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Én csináltam ennyi idős koromban,picit enyhítve,és semmi bajom nem lett,fogytam :)
2011. aug. 12. 01:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Erősen az illető alkatától függ. Ezt egy belgyógyász (gasztroenterológus) vagy akár a háziorvos megmondja, persze ha tisztában van az esetleges betegségeiddel. De egy diatetikus is nagyon korrekt véleményt mondhat. Cukorbetegeknek pl. nem ajánlanám, még akkor sem, ha űberdagik.
2011. aug. 13. 00:45
 20/21 anonim válasza:
18 éves kor elött nem szabad diétázni, mert vissza maradsz a fejlődésben
2011. aug. 16. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!