Mennyire veszélyes ez a diéta egy 15 éves lányra?
"160/50 valóban elég sok..." O.O MI VAN???
"És természetesen nem káros, nem úgy, mint aki a futással tönkreteszi az izületeit." LOL, jót röhögtem.
Te nagyon okos lehetsz...
A barátnődnek egyáltalán nincs szüksége ilyenekre, mint a 90 napos, más szeretne annyi testúlyt elérni, mint ami neki van most.
160/50 kg sok? úúúúristen. ha felkapna 10kgt akkor sem lenne kövér.sőt. tulsulyos sem oO
én 18 kgt adtam le 13 évesen 1 év alatt,és életben vagyok..: D [nemtornáztam énsem]
Én is össze tudom csípni a BŐRT a hasamon, 151cm/42kg, akkor most én is kövér vagyok? Jó tudni :-D
Te, figyelj, a barátnőd egyáltalán nem kövér, nem tudnád lebeszélni erről valahogy? Keressetek valami közös elfoglaltságot, mondjuk járjatok el aerobic-ra, vagy hastánc tanfolyamra, vagy valami más tánctanfolyamra. Egyből elfelejtené ezt a butaságot. Pláne, hogy 15 évesen még fejlődik a szervezete.
Az első válaszoló is "nagyon okos" lehet, neki csak azt tanácsolom, hogy menjen már el agytornára vagy matekozni egy kicsit, és számolja ki, hogy hogyan oszlik el egy adott súly egy adott magasságnál, és ne ösztönözzön itt senkit pálcika kinézetre, vagy inkább ássa el magát.
Kérdező, visszatérve hozzád, igen, okozhat neki gondot, az emésztését tönkreteheti már fiatalon, amit nem biztos, hogy majd vissza tud csinálni, aztán járhat belgyógyászatra rendszeresen. Ha esetleg célzottan nem hallgat rád, akkor a fentieket javaslom, egy közös mozgásos tanfolyam, aerobic, tánc, nálunk most plakátolták ki, hogy hastánc tanfolyam indul, lehet, hogy én is megyek.
Ha ugyis nehezen birja mar az elso heten, akkor elobb-utobb abba fogja hagyni a dietat. Ez a 90 napos amugy is azoknak jo, akiknek van mibol leadniuk, van sulyfelesleguk. A baratnodnek viszont nincs ugye mibol fogynia, es merges lesz majd, hogy 2-3 hete csinalja majd mar, de egyetlen kg nem megy le, esetleg minimalis!:))) Majd meglatod hogy igazam lesz.
Csupan divatozni akar, de inkabb mozogjon, ne ehezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!