Hogyan fogyjak le a leggyorsabban ugy, hogy az eredmény meg is maradjon?
Első - persze, persze.
Kérdező: egyél kevesebbet, mozogj többet, és lefogysz. Több főzelék, zöldség, gyümölcs, kevesebb zsír.
Életmódváltás és élelmi rostok, nekem az jött be. Korpovit keksz és müzliszelet nassolni, Győri Jó reggelt és/vagy puffasztott sós búza reggelire, nyers káposzta savanyúság gyanánt, csípős ételek, brokkoli, répa, kukorica és karfiol párolva köretként (természetesen hús mellé, kőkemény húsevő vagyok :D ), száraz bor a sör és tömény helyett, sok ásványvíz és tea (utóbbiból ajánlom a mentateát, ízesítés nélkül is finom), és sokan esküsznek a mustármagra, amit még ki sem próbáltam, de szerintem ki fogom (a még több fogyás csak jó lehet)... emellett, ha időm engedi, inkább sétálok 3-4 megállót, mint hogy buszra szállnék, hétvégente lehet kirándulni, úszni, haverokkal focizni, esténként lehet sétálgatni, kondizni.
Ezeket én a saját életemhez szabtam, neked lehet, hogy kicsit másképp néz ki a lista.
Előnye, hogy nincs kísértés a Mekire/csokira/bármire, mivel igazából semmit nem vonsz meg magadtól, ugyanúgy éled az életedet tovább, csak pár dolgot helyettesítesz.
Nem gyors módszer (olyan nincs), de roppant kellemes, és garantáltan tartós. ;)
14 hónap alatt -25 kg.
Nem eszem fehér kenyeret, fehér lisztből készült pékárút. A teát cukor nélkül iszom. Nem iszok szénsavas üdítőket. Átszoktam a szénsavmentes ásványvízre. Illetve citromos (igazi citromból) vizet szoktam inni, hogy ne legyen annyira uncsi a sima víz (meg egészséges is és zsírégető).
A főzelékeket, pörkölteket, stb. kenyér nélkül eszem.
Kenyeret nagyon ritkán eszem (akkor is teljeskiőrlésűt).
Nem olyan drasztikus, mint amilyennek hangzik. Sosem éhezem, mindig eszem, ha éhes vagyok, csak arra figyelek, hogy mit és mennyit.
Az első 10 kg 3 hónap alatt ment le (akkor picit drasztikusabban csináltam, de rájöttem, hogy nekem nem ér annyit a fogyás, hogy beteg és depressziós legyek).
Sportolni sajnos nem tudok :( De ha Te tudsz, akkor ezzel a módszerrel még többet és gyorsabban tudsz majd fogyni.
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!