Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 7 nap utan 4.5 kg jo eredmeny?

7 nap utan 4.5 kg jo eredmeny?

Figyelt kérdés

neha, mikor nagyon rosszul voltam mar az ehsegtol bekaptam egy kocka etcsokit... igy jo eredmeny? akik mar csinaltak sokkal tobbet adtatok le ennyi ido alatt?

15/L, 166 cm (84.5 kgrol indultam...)

2010. aug. 26. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt hogy csináltad,mert érdekelne!
2010. aug. 26. 12:40
 2/12 A kérdező kommentje:

90 napossal. rendesen... gyumolcs reggeli... (mindig a napnak megfelelo ebed es vacsi)

igy jonnek a napok:

1. feherje, protein nap

2. kemenyito nap

3. szenhidrat nap

4. gyumolcsnap

es havonta egyszer be kell iktatni az 5. napot, amely a viz nap!

neten tobbet olvashatsz rola :)

2010. aug. 26. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Látom, hogy 15 éves vagy, de talán érdemes ezt folytatnod, mert nagy súlyról van szó. Arra viszont számíts, hogy nem minden héten fogsz tudni leadni 4,5 kg-ot, egy idő után lassabban fogsz tudni csak veszíteni a súlyodból. Sportolj mellette, hogy ne ereszkedjen meg a bőröd, feszesítő gyakorlatokat végezz. Viszont 90 napnál NE csináld tovább, kell min. 1 hónap pihi, hogy újrakezdhetsd.
2010. aug. 26. 12:55
 4/12 anonim válasza:
A neten fent van valahol, hogy a 90 napos diéta ROSSZ. Egészségtelen. Amúgy meg nem jó, hanem túl sok, szóval a nagyon gyors fogyásnál visszajöhet a leadott zsír. Néha még több is. Személyes tapasztalat, meg olvastam is.
2010. aug. 26. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Jó eredmény, de hogy tartós nem lesz, az biztos. Ugyanis ha abbahagyod ezt a kúrát, ugyanúgy össze-vissza fogsz enni, mint előtte, és kamatostul jönnek majd vissza a kilók. Ebből a diétából nem tudod megtanulni a helyes táplálkozás alapjait, amit aztán életed végéig betarthatnál. Akkor meg semmi értelme.
2010. aug. 26. 13:02
 6/12 anonim válasza:
Ha a 90 nap után betartod a délig csak gyümölcsöt...és nem idítod vissza a mindent együtt zabálást...nem hízol vissza!
2010. aug. 26. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Gratula hozzá. De ez a gyors fogyás csak az első héten van így. Ilyenkor a szervezet kidobja magából a felesleges vizet és mérgeket,testzsírból max 2kg-ot. Jó látni hogy nem akarsz kövéren meghalni,ne is légy egy nagy tehetetlenség,aki csak sajnáltatja magát,hogy mekkora plötty,közben meg nem tesz semmit a dolog érdekében. Az olyanokat nem bírom. Én 80 kilórol indultam,most 62 vagyok. Kitartást!!! Ha megtorpannál,gondolj a veled egykorú csini vékony derekú lányra. te is lehetsz olyan...
2010. aug. 26. 17:51
 8/12 anonim válasza:
Szerintem most hagyd abba a 90 naposat! Én tavaly csináltam végig, nekem 7 kiló ment le és 15 jött vissza, pedig nyáron lett vége, akkor meg szinte csak zöldséget eszem, mert imádom őket. Ez a diéta egy baromság! Tényleg nagyon jól hangzik, hogy koplalás nélkül mennyit lehet leadni, de a leadott kilónak a duplája jön vissza. Arról nem is beszélve, hogy teljesen megzavarja a havidat, meg akár gyomorfekéj is kialakulhat ettől a diétától. Ha rám hallgatsz, abbahagyod, inkább több idő alatt szabadulj meg a plussz kilóktól. Lehet hogy sporttal fél év, vagy 1 év mire megszabadulsz a kilóktól, de legalább nem jön vissza. 16/L
2010. aug. 27. 10:54
 9/12 anonim válasza:
én 171 vok és 77kg voltam 2hete és nagyon keveset fogytam:S (csak 1 kg-ot :()
2010. szept. 2. 16:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez iszonyat sok. Ennyit kb 2 hónap alatt kell fogyni. Heti fél kg a normális.
2010. szept. 28. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!