Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 7 nap utan 4.5 kg jo eredmeny?

7 nap utan 4.5 kg jo eredmeny?

Figyelt kérdés

neha, mikor nagyon rosszul voltam mar az ehsegtol bekaptam egy kocka etcsokit... igy jo eredmeny? akik mar csinaltak sokkal tobbet adtatok le ennyi ido alatt?

15/L, 166 cm (84.5 kgrol indultam...)

2010. aug. 26. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én szerintem normális, de késöbb, lehet kevesebb fog lemenni, azegyensúly, miatt. De ne aggódj, nem fogsz visszahizni. Én azóta is tartom, mióta 11 éve megcsináltam.
2011. jún. 29. 19:45
 12/12 anonim válasza:
Amúgy ha fogyni szeretnél: nem 90 napos diéták, stb, egyél amit jónak látsz, mértékkel, számold ki, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot, vitamint, ásványi anyagot kell bevinned, és sportolj mellette, és még egészséges is lesz a diéta. Amúgy érdekelne, hogy sikerült lefogynod, mert ez tavalyi kérdés. Szóval, sikerült? :D
2011. okt. 15. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!