5kiló minusz a leggyorsabban?
Figyelt kérdés
5kilót akarok lefogyni a lehetö leghamarabb de ugy h az ne is jöjjön vissza..sportra nehezen veszem rá magam. Mit csináljak adjatok tippet léci.2011. aug. 17. 23:37
2/10 anonim válasza:
Szedj össze vmi droid lúzer pasit.
Őt nem fogja izgatni,hogy túlsúlyos és lusta vagy,szeretni fog önmagadért.
Gyorsan,gyorsan...
Miért mindig gyorsan bakker?
Itt mindenkinek versenye lesz és ahhoz mérlegel?
3/10 anonim válasza:
Egyébként meg egy étrendet betartani,kimérni,elkészíteni 20x macerásabb,mint lefutni napi 8-10km-ert.
Uh ha az edzéshez lusta vagy,akkor egy étrendhez...pfff,esélytelen.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér :) 167cm magas 56kiló...de jobban érezném magam 5kiló minusszal tippet kértem nem hülyeséget
2011. aug. 17. 23:57
5/10 anonim válasza:
Én is pont ennyi centi vagyok, ennyi kiló és ennyit szeretnék fogyni. :D
6/10 anonim válasza:
5 kg mínusszal se néznél ki jól...plöttyedt szar lennél...ellenben, ha felemelnéd a lusta valagadat és sportolnál, akkor +10 kg izommal is jól néznél ki
7/10 anonim válasza:
Azzal is leadhatsz pár kilót, hogy este hat után nem eszel.
8/10 anonim válasza:
00:01 vagyok. Hát utolsó, el kell, hogy keserítselek de ez nem igaz. Voltam már 50 kg és nem voltam plöttyedt szar. Sőt szép lapos, feszes volt a hasam, annyira, hogy mindenki azt kérdezte mit sportolok. Pedig csak nem ettem 4 vagy 5 után (előtte mindent ugyanúgy, értsd hamburger, pizza stb). Tudom, hogy ez a leghatásosabb(legalábbis nekem) de egyszerűen nem bírom, ki, hogy ne egyek mostmár. Fogalmam sincs hogy vettem rá magam, hogy másfél évig bírjam.
10/10 anonim válasza:
00:24 vagyok még mindig. Azt elfelejtettem írni, hogy azt mondják, hogy aki éheztetéssel akar fogyni az a sokszorosát szedi vissza. Na ez megint nem igaz. 61 kg-ról indultam, majd lefogytam ugye 50re. Lassan 2 éve éjjel nappal eszek, akár éjfélkor is, tökmindegy. És 57 nél még soha nem voltam több, egyszerűen nem megy fentebb a mérleg.Újra 61 akkor se tudnék lenni ha akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!