Én is csinálom a 90 napos diétát és ma tartottam a második lénapot. Most is és az elsőnél is fázom este felé? A többi napon ilyen nincs, csak a lénapon. Más problémám nincs jól érzem magam!
Nem tudom, én kicsit kómás voltam este. Ekkor a legnehezebb, ezért gyorsan feküdj le:)
Ja és sok teát igyál.
Ez az energiahiányos állapot jele. Alapesetben a szervezet megszokja, hogy van energia utánpótlása. Ha éhezik, akkor is át tud állni "takarék üzemmódra". DE! A szervezet nem képes egyik napról a másikra váltani, ha hirtelen szinte nulla energiát viszel be, pl ilyen lénappal, akkor ahhoz nem tud elég gyorsan alklamazkodni. Ha sokáig csinálnád, akkor (relatíve) nem lenne nagy gond, beállna a takarékba, de így rettenetesen küszködik, de így, hogy egyik nap van bőven, a másik nep semmi, ezzel nem tud mit kezdeni...
Azt gondolom nem kell kifejteni, hogy ez milyen nagy ostobaság, és egézségtelen. Mindemellett mégcsak nem is a zsírszövet bomlik ilyenkor, hanem az izom...
Szia!
A kérdésed abszolút jogos. Én is a 90 napost csinálom, ma vagyok az 50. közepén. Mióta diétázom, állandóan fázom. Azelőtt pedig mindig melegem volt. Sokkal jobb borzongani, mint úgy érezni, vagy megsülsz. Ja, és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!