Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Én is csinálom a 90 napos...

Én is csinálom a 90 napos diétát és ma tartottam a második lénapot. Most is és az elsőnél is fázom este felé? A többi napon ilyen nincs, csak a lénapon. Más problémám nincs jól érzem magam!

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 22:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Kellemesen fűtött szobában vagyok,rétegesen felöltözve. Tapasztalt már valaki hasonlót?
2009. márc. 13. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én kicsit kómás voltam este. Ekkor a legnehezebb, ezért gyorsan feküdj le:)

Ja és sok teát igyál.

2009. márc. 13. 22:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocs nem kérdezem,hanem közlöm,hogy fázom!
2009. márc. 13. 22:33
 4/10 anonim válasza:
100%
Mi is néhány napja keztük újra a 90 napost. Előtte ... kúrát csináltam.(10 napos folyadék kúra) Minden este egyre jobban fáztam. Hatodik napon már mérhető volt a testhőmérséklet csökkenése. Estére orvost kellett hívnunk mert fölborult a keringésem. Hirtelen vérnyomás és pulzus emelkedés. Kérlek vigyázz erre! Talán havonta egy nap nem olyan veszélyes, de azért nagyon oda kell figyelni. Előtte a fázáson kívül semmi nem utalt problémára.
2009. márc. 14. 00:00
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Ez az energiahiányos állapot jele. Alapesetben a szervezet megszokja, hogy van energia utánpótlása. Ha éhezik, akkor is át tud állni "takarék üzemmódra". DE! A szervezet nem képes egyik napról a másikra váltani, ha hirtelen szinte nulla energiát viszel be, pl ilyen lénappal, akkor ahhoz nem tud elég gyorsan alklamazkodni. Ha sokáig csinálnád, akkor (relatíve) nem lenne nagy gond, beállna a takarékba, de így rettenetesen küszködik, de így, hogy egyik nap van bőven, a másik nep semmi, ezzel nem tud mit kezdeni...

Azt gondolom nem kell kifejteni, hogy ez milyen nagy ostobaság, és egézségtelen. Mindemellett mégcsak nem is a zsírszövet bomlik ilyenkor, hanem az izom...

2009. márc. 14. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én tegnap csináltam eloszor és utoljára a lénapot,tobszor nem is fogom.Éjjel alig tudtam aludni az éhségtol,reggel meg fájt a gyomrom.Szerintem,ha valaki rendesen betartja a diétát,a kajálást nem viszi túlzásba,az is boven elég,nem kell hozzá víznap.csak szenvedés.
2009. márc. 15. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

A kérdésed abszolút jogos. Én is a 90 napost csinálom, ma vagyok az 50. közepén. Mióta diétázom, állandóan fázom. Azelőtt pedig mindig melegem volt. Sokkal jobb borzongani, mint úgy érezni, vagy megsülsz. Ja, és kitartás.

2009. márc. 16. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Én csak a lénapokon fáztam eddig. A többi napon minden rendben van. Én ma a 44. napnál tartok. Köszi. Neked is kitartást és sok sikert kivánok!
2009. márc. 16. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
én utálom a hideget,inkább legyen melegen,minthogy fázzak.
2009. márc. 17. 11:12
 10/10 anonim válasza:
Látom, hogy régebbi ez a bejegyzés, de hátha kapok választ... :) Lénapon azért lehet gyümölcsöt enni reggelire, vagy még a gyümölcsöt is el kell hagyni? (Nekem holnap lesz az első lénap... :))
2012. júl. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!