Egy nőnél szebb a lapos has, mit egy pici pocak?
Miért akar minden nő lapos hasat?Általánosságban kérdezem,mert mindenüt azt olvasom,és hallom hogy lapos has a nőknek!
Miért olyan fontos ez?Nameg még kockás is legyen!
A legtöbben állandoan fogyoznak,és erről álomodnak.
Egy picit kidudorodo pocak,akkora tragédia lenne?
Elölre is köszönöm a válaszokat!
Szurkolok nektek, hogy összejöjjön a randi, nagyon aranyosak vagytok.
Egyébként a túl lapos has sem áll jó mindenkinek, valakinek külön jól áll ha picit nagyobb a pocija.
Örülök,ha összejön a kérdésem hatására egy kedves pár!
Sok sikert!!
Lehet nem csak nekem segítettetek,de én is nektek?
Szurkolok én is!!
Női válaszoló vagyok. Szerintem nem fontos, hogy lapos legyen a hasa a nőknek, véleményem szerint egy kis háj, főként 30 fölött abszolút nem vészes.
Meg kell jegyeznem én is edzem, szerintem inkább az lehet az oka, hogy nehéz megszokni, ha megváltozik az eredeti testalkadot, különösen egy szülés által hirtelen ekövetkezett drasztikus változás esetén. Én is nehezen tudnám feldolgozni, de ez valójában női butaság, persze sok férfi is ezt sugallja (tisztelet a kivételnek), nekik pedig a magazinok, a média.
Ja a narancsbőr ellen ajánlom edzés mellett az infraszaunát, cfantsztikus a hatás, én már 5-10 (alkalom után láttam, hetente 2Xmenete közvetlenül edzés után.
Köszi, aranyosak vagytok:))
De nem jött össze a randi, sőt, még a levélváltás is várat magára.
Igazából részemről nem is a randi a cél, csak szimpatikus az Úr - már amennyire ebből a pár kommentből meg lehet állapítani. Még várok...:))
Kedves kérdező!
Én is elnézést kérek az off-ért, most írtam a Hölgynek, és nagyon kedvesek vagytok, hogy így drukkoltok.
Éljenek a Nők, és a pici pocakok!!!
Szerintem szép egy pici nőies pocak.Kockás hasa egy férfinek,vagy egy sportolónak legyen.Így gondolom...Szeretem a nőies nőket.Nyilván nem a betegesen túlsúlyosokra gondolok,mert az egészségtelen is.
f/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!