Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Egy nőnél szebb a lapos has,...

Egy nőnél szebb a lapos has, mit egy pici pocak?

Figyelt kérdés

Miért akar minden nő lapos hasat?Általánosságban kérdezem,mert mindenüt azt olvasom,és hallom hogy lapos has a nőknek!

Miért olyan fontos ez?Nameg még kockás is legyen!

A legtöbben állandoan fogyoznak,és erről álomodnak.

Egy picit kidudorodo pocak,akkora tragédia lenne?

Elölre is köszönöm a válaszokat!

2009. márc. 12. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ízlés kérdése.A lényeg,hogy te jól érezd magad a bőrödben,ne másnak akarj tetszeni.Ha te elfogadod magad olyannak amilyen vagy,akkor ez meglátszik rajtad és a pasik erre buknak.Fő az önbizalom!Persze csak egészségesen,ne csapjon át beképzeltségbe!
2009. márc. 13. 07:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szurkolok nektek, hogy összejöjjön a randi, nagyon aranyosak vagytok.

Egyébként a túl lapos has sem áll jó mindenkinek, valakinek külön jól áll ha picit nagyobb a pocija.

2009. márc. 13. 10:55
 13/21 A kérdező kommentje:

Örülök,ha összejön a kérdésem hatására egy kedves pár!

Sok sikert!!

Lehet nem csak nekem segítettetek,de én is nektek?

Szurkolok én is!!

2009. márc. 13. 13:32
 14/21 anonim válasza:
100%

Női válaszoló vagyok. Szerintem nem fontos, hogy lapos legyen a hasa a nőknek, véleményem szerint egy kis háj, főként 30 fölött abszolút nem vészes.

Meg kell jegyeznem én is edzem, szerintem inkább az lehet az oka, hogy nehéz megszokni, ha megváltozik az eredeti testalkadot, különösen egy szülés által hirtelen ekövetkezett drasztikus változás esetén. Én is nehezen tudnám feldolgozni, de ez valójában női butaság, persze sok férfi is ezt sugallja (tisztelet a kivételnek), nekik pedig a magazinok, a média.

Ja a narancsbőr ellen ajánlom edzés mellett az infraszaunát, cfantsztikus a hatás, én már 5-10 (alkalom után láttam, hetente 2Xmenete közvetlenül edzés után.

2009. márc. 13. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, aranyosak vagytok:))

De nem jött össze a randi, sőt, még a levélváltás is várat magára.

Igazából részemről nem is a randi a cél, csak szimpatikus az Úr - már amennyire ebből a pár kommentből meg lehet állapítani. Még várok...:))

2009. márc. 13. 15:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én is elnézést kérek az off-ért, most írtam a Hölgynek, és nagyon kedvesek vagytok, hogy így drukkoltok.

Éljenek a Nők, és a pici pocakok!!!

2009. márc. 13. 23:20
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Hát mégis csak szebb ha egy nőnek lapos és szép izmos a hasa. ÉS jobban és érzi magát, nameg jobb az egészségének is mintha csüngne rajta a háj. Sok pozitív előnye van.
2009. márc. 14. 12:01
 18/21 anonim válasza:
100%

Szerintem szép egy pici nőies pocak.Kockás hasa egy férfinek,vagy egy sportolónak legyen.Így gondolom...Szeretem a nőies nőket.Nyilván nem a betegesen túlsúlyosokra gondolok,mert az egészségtelen is.

f/32

2009. márc. 15. 10:39
 19/21 anonim válasza:
100%
Személy szerint a lapos hasat szeretem, de a kockás azért túlzás. Egy kevés szigetelés nem baj :)
2009. márc. 17. 10:59
 20/21 anonim válasza:
A kis pocak nem gáz aranyos is lehet nekem van és nem zavar nem minden a külsőn dől el a fő,hogy te jól érezd magad a testedben.
2009. márc. 18. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!