Hogy szól az eredeti 90 napos diéta?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a most keringő már egy szolidabb formája, de nem tudom, hogy mik a "kedvezmények", s engem az eredeti érdekelne.
Köszönöm.
2008. febr. 9. 13:19
1/2 anonim válasza:
3 éve csináltam először a diétát régi módszerrel ami nagyon szigorú volt/17 kg-ot fogytam/,most 4 hetem van vissza sokkal több mindent meg engedek magamnak és eddig 14 kg-ot adtam le,a legfontosabb 2 órát betartani az evések közt és odafigyelni a mennyiségekre,természetesen csak a napnak megfelelő ételeket enni még akkor is amikor bűnözünk
2/2 anonim válasza:
az előzö levelemhez hozzáfűzném,hogy a délelőtt csak gyümit,gyümölcsnapon csak gyümit/esetleg 100%-os gylét,2-3szem aszaltgy./ és a víznapot szigorúan be kell tartani,főleg ha a többi napon "lazábbak" vagyunk/amikor már a hátam közepére sem kívánom a gyümit,akkor a napján csak 100%-os gylét iszom + vizet/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!