Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ki es hol talalta fel a 90...

Ki es hol talalta fel a 90 naposat?

Figyelt kérdés
Sziaszok. En azt szeretnem tudni (ha lehet pontosan) ki a "feltalaloja es kidolgozoja" ennek a 90 napos dietanak? Remellem lessz valaki aki tudja a valasz? ! Elore is koszi.
2008. febr. 4. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Diéta, amitől megváltozol (90 napos)

A következő diétát állítólag amerikai sportorvosok dolgozták ki. Veszélye nincs, még a természetgyógyász is javasolja! Az eredmény 90 nap alatt 15-20 kg (magas súlyfeleslegnél), és még a magas vérnyomást is megszünteti. A fogyókúra a felesleges kilók leadása mellett megváltoztatja a szervezet működését, amivel garantálja, hogy a leadott kilók nem jönnek vissza. Ha kevesebb kilót kell leadni, a diétát előbb abba lehet hagyni, de a szervezetben nem jön létre a fent említett változás.

Ezt találtam, remélem segített!

2008. febr. 4. 23:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Igazabol azert erdekel, hogy KI vagy KIK (lehetoleg nev szerint) mert angolul szeretnem megtalalni a fogyokura menetet !? Ugy ahogy nekunk magyarul le van irva es meg van fogalmazva.Eddigi kereseseim kudarcot valottak, holott ha amerikaiak dolgoztak ki nem kene gondot jelentsen az Angol nyelvu valtozatot megtalalni?!Szoval ha ebben tudna valaki segitteni annak igazan halas lennek.
2008. febr. 5. 08:41
 3/8 anonim válasza:
100%

Az erre a kérdésre adott válszban olvastam, hogy a 90 napos "garantálja, hogy a leadott kilók nem jönnek vissza".

No én még ilyen fogyókúrával nem találkoztam, sajnos. Amióta szültem jojózik a súlyom a 60-70 kg között. Éppen most kezdtem a 90 naposat, de már 2005-ben is megcsináltam. Elég rugalmas voltam, de így is fogytam 6 kilót. Nagyon elégedett voltam magammal, de megtartani nem sikerült. Tudom a titkot, de nehéz betartani: mérsékelt evés, sok zöldség,gyümölcs, kevés szénhidrát, főleg gabonaféle, teljeskiörlésű lisztből készült tészta, kenyér, édesség, alkohol szinte semmi, este 6 után már nem kell enni és nagyon sokat kell mozogni.

Szóval, nemcsak a kúrák alatt szükséges a megfelelő lelki ráhangolódás (mert ez a legfontosabb!!), hanem egy életmódváltás is kell, hogy tartani tudjuk az elért, megfelelő súlyt.

Mindenkinek sok erőt és kitartást!!!

2008. febr. 5. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól megfogalmazott az uccsó válasz,puszi hozzá,csak ez hogy jött a kérdéshez????Nem piszkálásból csak...mind1.Aki jól leírta,azt a szöveget kimásolod,és a www.webforditas.hu-n lefordíttatod a géppel :)
2008. febr. 5. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia,én írtam az uccsó választ.Tessék,itt az első válaszadó szövegének az angol változata.Puszy.

American sports physicians drew up the next diet supposed. He does not have danger, the naturopath suggests it yet! The result under 90 days 15-20 kgs (tall excess weight), and brings the tall blood pressure to an end yet. The diet modifies the organism's function, with which he guarantees that the passed kilos do not come back, beside the submission of the unnecessary kilos. It is possible to stop the diet first if it is necessary to lose fewer kilos, but does not come in the organism onto existence the foresaid change

2008. febr. 5. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt. Eppen ez az ami erdekelne de hogyan es hol talallok 1 web oldalt ahol az egesz ertelmesen lehetoleg minta etrendekkel le van irva?!?(Angol nyelven) Ha erre tudnal valaszolni iagazn halasan koszonnem meg.
2008. febr. 8. 21:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Meg mindeg valami csodat varok. Valaki tudna segitteni megtalalni az Angol nyelvu valtozatat a 90 napos dietanak??
2008. febr. 27. 21:58
 8/8 anonim válasza:

Szia! Ezt az oldalt nézd meg, ennyit találtam csak én is, pedig aktívan kerestem:

[link]

Én most kezdtem, kíváncsi leszek az eredményre.

Remélem segítettem...

Üdv

2008. márc. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!