Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 1 hónap alatt ha nem eszek...

1 hónap alatt ha nem eszek semmit csak vizet iszok v v mi más folyadékot akkor mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
csak azok írjanak akai rendes választ adnak lécci ! :) köszönöm :D...
2011. febr. 27. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szia... ugye ez most nem komoly?! jesszus... az ember max. 2 hétig bírja ki kaja nélkül, utána kampec! O.o
2011. márc. 5. 09:32
 12/14 anonim válasza:
40 napig ki lehet bírni étel nélkül,de víz nélkül csak pár napig bírja az ember.Nos,ha te megcsinálod ezt az egy hónapos "vízdiétát" akkor biztosan fogsz veszíteni néhány százalékot a súlyodból,mert salaktalanít a sok víz bevitele.De valamennyi úgyis fog elmenni az izom tömegéből is,mert nemevészet esetén a szervezet elkezdi tárolni a zsírt és az izomból vesz ki tápanyagokat.De mindennek nem igen van értelme ha utána visszatérsz az eredeti életmódodhoz,mert ezzel a kilók is visszajönnek majd rád.Szerintem ne csináld meg,nagyon lefog gyengíteni.
2011. márc. 19. 19:58
 13/14 anonim válasza:

Ugye nem gondoltad komolyan ezt a kérdést?

ENNI KELL!!!!!!!!!

2012. dec. 2. 22:11
 14/14 anonim válasza:
nekem már volt hogy nem ettem semmit 2-3hétig..de az vírus volt,legyengültem ès nem tudtam semmit se csinálni ágyból se keltem fel... nagyon rossz volt,ilyet ne csinálj! amúgy 24kg-ról lementem 16-ra.. ez mèg általános suliba volt,de tisztán emlékszek mindenre..arra is hogy 3.hét után mentő vitt be szóval ne próbáld meg.:/
2013. jan. 21. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!