Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónap körüli babátok mennyi...

7 hónap körüli babátok mennyi folyadékot iszik egy nap? (kb) Mennyit kellene a nagykönyv szerint?

Figyelt kérdés
Hány kg a babátok még azt is légyszi írjátok meg.
2011. jan. 24. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

7 hónaposan 7430 gramm (75 cm) volt, szinte semmi folyadékot nem ivott az anytejen kívül

Csak napi 1x evett szilárdat.

Szépen fokozatosan kezdett többet inni, most majdnem 2 éves és sokat iszik.

2011. jan. 24. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
6 hósan voltak fejenként 8 és fél kg-ok. Most 7 hósan szinte semmit nem isznak még. Néha éjszaka ha felébrednek vizzel próbálkozom náluk.Akkor talán isznak. Elvétve a déli főzelék után.
2011. jan. 24. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:

az én lányom ennyi idősen kb. 3 dl teát ivott meg napközben. hozzáteszem, hogy nyár volt, muszáj is volt inni.

úgy emlékszem azt mondta a védőnő, hogy ahány kg, annyi dl folyadékot kell meginnia, beleértve persze az anyatejet, tápszert is. Most 1 éves a lányom, tápszert kap, abból kb. 3-4 dl fogy naponta, kb 4-5 dl folyadékot iszik, teát és vizet, illetve van folyadék a főzelékben, joghurtban is, szóval kijön 8-9 dl, ami a súlyának éppen megfelel.

2011. jan. 25. 06:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam volt, mikor 2-3 dl-t is megivott, volt, mikor egyáltalán nem ivott; csak a tápszert. Most már majdnem 8 hónapos, és ha elfogy egy fél doboz tea, megunja. 3 babateát tartok itthon, plusz vizet, és felváltva próbálom neki adni. Szilárd ételek után sem mindig akar inni; bár még a fő tápláléka a tápszer. Nem tudom hány kiló, 6 hónaposan 8640 gramm volt, a 8 hónapos mérésre meg még nem vittem el, mert most beteg; meg amúgy is van még pár napunk. :)
2011. jan. 25. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek. Holnap megyünk mi is mérlegelni, megkérdezem az orvost is mennyit kellene inni, majd leírom hogy mit válaszolt. Szerintem az én kislányom kicsit ihatna többet, a tietekénél úgy tűnik kevesebbet iszik.
2011. jan. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!