Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen veszélyei vannak ha...

Milyen veszélyei vannak ha csak kenyeret és vizet eszem/iszom?

Figyelt kérdés

Most komoly, tudományosan megalapozott válaszok érdekelnek, a cikizők meg az "én úgy hiszem"-ezők kíméljenek!

Amúgy úgy kb. 1 hónapig gondoltam a böjtöt...

2011. febr. 8. 20:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, van. Tudod, régen tipikus tengerészbetegség volt. Ezért kellett idővel savanyú káposztát vinniük az útra és azt is enni.
2011. febr. 8. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg, személyes tapasztalat? Gratulálok!

Képzeld, én 3 hónapig feküdtem kórházban, lefogytam 13 kilót! Az is pont ugyanolyan jó fogyókúra volt, mint kenyeret enni. Lefogytam, persze, csak kiürült a szervezetem, elrohadtak a sejtjeim, elfonnyadtak az izmaim... de gondolom te nem jól akarsz kinézni, csak 40 kilós akarsz lenni, csont és bőr, nulla energia. Mert akkor csináld csak. Majd írj a kórházból, ha összeestél a fantasztikus diétád következtében.

Tudományos válasz kell? Jó. A kenyérben lósz*r nincs, csak szénhidrát, a vízben meg még az sincs. Ennyi.

De látom le sem sz*rod mások véleményét, úgyhogy böjtölj csak 1 hónapig, legalább egyel kevesebb idióta lesz a világon!

2011. febr. 8. 21:05
 13/20 anonim ***** válasza:

régen a kalózok kínozták így az embereket, hogy nem kaptak x ideig csak kenyeret meg vizet enni

ez azért nem túl jó, mivel egyrészt semmilyen ásványi anyagot nem szedsz fel(kivéve ami a azokban van), és a beleidet eldugítja... így nagy fájdalmaid lesznek

2011. febr. 8. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem jó, mert mi van a kenyérben? Liszt, víz, só, élesztő. Hol vannak a vitaminok, fehérjék, aminosavak, nyomelemek stb.? Sehol. Egyáltalán nem egészséges. A 40 napos böjt alatt sem csak kenyeret és vizet vezs magához az ember, az arról szól, hogy 40 napig nincs hús, zsír, stb.

Ne csináld! Az jó, ha húst nem eszel, attól nem lesz bajod, de ez így nem kóser.

2011. febr. 8. 21:46
 15/20 A kérdező kommentje:

Pedig csináltam már és tényleg kutya bajom nem volt tőle, szerintem ez a szervezettől is függ, ami nem ugyanolyan mindenkinél, van aki ellenállóbb, van aki kevésbé. Én úgy látszik akkor sokáig birom. De azért köszönöm az ÉRTELMES-ebbik válaszokat, azt a másik enyhén szolva kevésbé értelmeset pedig ignorálom a stílusa miatt.

Mindenképpen eszek majd mellé zöldséget is, talán rizst is, esetleg egy kis halat.

2011. febr. 8. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:
(Sajnos bőven találni példákat hogy a kenyér és viz egyáltalán nem káros! Nem jó, természetesen, de egészséges szervezetnél nem okoz károkat! a hónapokig tartó vitaminhiány viszont már igen, a skorbut pld kb félév után jött elő a C vitaminhiánya miatt a tengerészeknél. C vitamin vagy gyümölcs segithet
2011. febr. 9. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Öhm, kedves kérdező, ha mindenképpen böjtölni szeretnél, nem dönthetnél valami egészségesebb alternatíva mellett? Mondjuk csak zöldség és gyümölcs? Mert a kenyérben kb semmi nincs, ami hasznos vagy nélkülözhetetlen, és olyan hiánybetegséged lesz tőle, hogy egész életedben nyögni fogod. Ezt jószándékból mondtam...
2011. febr. 9. 20:06
 18/20 anonim válasza:
Ha elkezdesz újra rendesen enni mint előtte az összes leadott kiló duplája is vissza jöhet. Ha fogyni szeretnél ne azzal kínozd magad, h vizet iszol és kenyeret eszel hanem mozogj többet vagy bármit is eszel annak az adagnak a felét egyed.
2011. febr. 13. 18:04
 19/20 anonim válasza:
A teljes kiőrlésű kenyérben, főként a magos tönkölyös változatban elég sok vitamin és rost van, de a tescosban valóban 1 deka sincs...
2011. febr. 21. 22:25
 20/20 anonim válasza:
jobb ha kihagyod teljesen a kenyeret, és csak zöldségezel, és gyenge húsokat eszel.
2011. márc. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!