Milyen veszélyei vannak ha csak kenyeret és vizet eszem/iszom?
Most komoly, tudományosan megalapozott válaszok érdekelnek, a cikizők meg az "én úgy hiszem"-ezők kíméljenek!
Amúgy úgy kb. 1 hónapig gondoltam a böjtöt...
Tényleg, személyes tapasztalat? Gratulálok!
Képzeld, én 3 hónapig feküdtem kórházban, lefogytam 13 kilót! Az is pont ugyanolyan jó fogyókúra volt, mint kenyeret enni. Lefogytam, persze, csak kiürült a szervezetem, elrohadtak a sejtjeim, elfonnyadtak az izmaim... de gondolom te nem jól akarsz kinézni, csak 40 kilós akarsz lenni, csont és bőr, nulla energia. Mert akkor csináld csak. Majd írj a kórházból, ha összeestél a fantasztikus diétád következtében.
Tudományos válasz kell? Jó. A kenyérben lósz*r nincs, csak szénhidrát, a vízben meg még az sincs. Ennyi.
De látom le sem sz*rod mások véleményét, úgyhogy böjtölj csak 1 hónapig, legalább egyel kevesebb idióta lesz a világon!
régen a kalózok kínozták így az embereket, hogy nem kaptak x ideig csak kenyeret meg vizet enni
ez azért nem túl jó, mivel egyrészt semmilyen ásványi anyagot nem szedsz fel(kivéve ami a azokban van), és a beleidet eldugítja... így nagy fájdalmaid lesznek
Nem jó, mert mi van a kenyérben? Liszt, víz, só, élesztő. Hol vannak a vitaminok, fehérjék, aminosavak, nyomelemek stb.? Sehol. Egyáltalán nem egészséges. A 40 napos böjt alatt sem csak kenyeret és vizet vezs magához az ember, az arról szól, hogy 40 napig nincs hús, zsír, stb.
Ne csináld! Az jó, ha húst nem eszel, attól nem lesz bajod, de ez így nem kóser.
Pedig csináltam már és tényleg kutya bajom nem volt tőle, szerintem ez a szervezettől is függ, ami nem ugyanolyan mindenkinél, van aki ellenállóbb, van aki kevésbé. Én úgy látszik akkor sokáig birom. De azért köszönöm az ÉRTELMES-ebbik válaszokat, azt a másik enyhén szolva kevésbé értelmeset pedig ignorálom a stílusa miatt.
Mindenképpen eszek majd mellé zöldséget is, talán rizst is, esetleg egy kis halat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!