Gyüminapon szédelgek, Ti is?
Mennyit fogytam? (én voltam a 18.06-os, arra válaszolnék).
Hát most tartok -7kg-nál, és eddig semmit nem tornáztam. De mivel most belassult, elkezdtem kicsit tornázni, a héten 2-szer zumbáztam (elég bénán :D ) 45 percet, mondhatom izzasztó de jó. Itthon fogok tornázni, mozogni valamit, mindegy hogyan, zenére, csak az a lényeg vmit mozogjak, a kevés is több mint az eddigi semmi. :)
Eljárnék kocogni is, de nincs kivel, egyedül meg esténként kicsit fosok a sötétben, annyi "érdekes" ember van a lakótelepen.
Összefoglalva neked kedves kérdező 80 kg-ról indultam jan. 10-én és most tartok 72-73 kg-nál. Ápr. 9-én jár le a 90 nap.
Ismét én. A -7kg-os. :)
Szóval én is elkövettem azt hogy szénhidrátoson megettem 4 palacsintát délben, vacsira meg buktát sütöttem. Hát az meg gondold el frissen, melegen... aaahhh... kínzás nekünk, nem igaz? :D
Hát ettem, és nem 1-et. És visszamászott másfél kiló. :(
De tanultam belőle. Azóta azt is leadtam, és úgy van a mínusz 7 kg. Ami azóta remélem már 8! :)
Te tornázol vmit? Bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!