Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Gyüminapon szédelgek, Ti is?

Gyüminapon szédelgek, Ti is?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 17:08
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Én nem.
2011. febr. 15. 21:08
 22/24 anonim ***** válasza:

Mennyit fogytam? (én voltam a 18.06-os, arra válaszolnék).

Hát most tartok -7kg-nál, és eddig semmit nem tornáztam. De mivel most belassult, elkezdtem kicsit tornázni, a héten 2-szer zumbáztam (elég bénán :D ) 45 percet, mondhatom izzasztó de jó. Itthon fogok tornázni, mozogni valamit, mindegy hogyan, zenére, csak az a lényeg vmit mozogjak, a kevés is több mint az eddigi semmi. :)

Eljárnék kocogni is, de nincs kivel, egyedül meg esténként kicsit fosok a sötétben, annyi "érdekes" ember van a lakótelepen.

Összefoglalva neked kedves kérdező 80 kg-ról indultam jan. 10-én és most tartok 72-73 kg-nál. Ápr. 9-én jár le a 90 nap.

2011. febr. 19. 23:26
 23/24 A kérdező kommentje:
Utoljára válaszoló, ügyes vagy!!! Én abbahagytam és más módon de fogyok....a gyüminap sajnos kifogott rajtam, vagyis nem, inkább a szénhidrát...túl sokat ettem aznap mindig.
2011. febr. 20. 09:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Ismét én. A -7kg-os. :)

Szóval én is elkövettem azt hogy szénhidrátoson megettem 4 palacsintát délben, vacsira meg buktát sütöttem. Hát az meg gondold el frissen, melegen... aaahhh... kínzás nekünk, nem igaz? :D

Hát ettem, és nem 1-et. És visszamászott másfél kiló. :(

De tanultam belőle. Azóta azt is leadtam, és úgy van a mínusz 7 kg. Ami azóta remélem már 8! :)

Te tornázol vmit? Bármit...

2011. febr. 20. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!