Mennyire nagy baj? Gyüminapon megettem fél maréknyi sós földimogyorót!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 14:13
1/8 anonim válasza:
nagyon nagy baj innentől ne is fogyózz tovább örökre vége
kész finitó ennyi
2/8 anonim válasza:
Szerintem írd meg gyorsan a végrendeleted,lehet,hogy már csak perceid vannak !
3/8 A kérdező kommentje:
Most vicceltek?!!! én most csinálom elősször ezt a diétát! Azt ne mondjátok, hogy ennyire befolyásolná negatív irányba a diétát!
2009. ápr. 15. 14:35
4/8 anonim válasza:
Lehet enni 1 marékkal olajos magvakat, de jobb, ha nem eszel. Ezt írja a 90napos leírása. Én vmikor megeszek v 3marékkal is, és mégis fogyok, pedig nincs rajtam sok felesleg.
5/8 anonim válasza:
agyatlan az elso 2 válaszoló. nem tortént semmi,ha megetted,de azért legkozelebb sótlan mogyit egyél.
6/8 anonim válasza:
Igazából semmi baj nem történik, gyümölcs napon ehetsz keményítőt, fehérje napon szénhidrátot, szénhidrát napon zsírt, víz napon fehérjét stb... az a jó ebbe a diétába hogy semmi megkötés nincs csak az a lényeg hogy jól érezd magad! Egyél csokit lefekvés előtt az se számít! Semmi sem számít! Az meg hogy nem fogysz, fogd rá valamire...
7/8 anonim válasza:
Tök jó, jókat mosolyogtam az első és az utolsó válaszon. :)
Kedves kérdező. Ha egészségesen akarsz fogyni, felejtsd el ezt az egész 90 napos elmebajt.
8/8 anonim válasza:
nem az volt a kérdés, hogy kinek mi a véleménye a diétáról..és a kérdező nem hiszem, hogy ilyen válaszokat várt mint amiket ti adtatok(pár kivétellel..)de amugy nem baj mert gyümi.napon lehet enni olajos magvakat..csak 1-2 maréknyit..és persze NEM SÓSAT..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!