Gyüminapon szédelgek, Ti is?
Utolsó:
Igen egyed azokat, végülis tök mind1, úgyis 4-ből 3 napon ch-t eszel. A sikeres diéta alapja, hogy csökkenteni kell a ch bevitelt..
Na nembaj, majd rájössz, ha a 90 nap után 20 kg-t hízol...
2 banánt, 1 almát, 1 körtét. Gyümilevest szoktam enni, édesítővel, vagyis végülis ez így a kompót, de ma nem volt időm a két kismanó mellett ezt megfőzni. Amúgy bírom, de ma szédültem...
köszi a normális választ.
Hát jó, ne hallgass rám.
Látom van gyermeked is.. Biztos örülni fogsz annak a plusz kiadásnak, amit a cukorbetegségeddel együtt jön majd.. Hála a 90 napos "szuperdiétának".
Ha kamuzol, legalább ne mások egészségével játssz!
Egy cukorbetegnek TILOS a 90 napost csinálni, mert a sok szénhidráttól az egekbe szökik a vércukorszintje, és még kómába is eshet.
Én pont azt akartam javasolni a kérdezőnek, hogy nézesse meg szédelgéskor a vércukorszintjét, mert bizony azzal is lehet probléma.
És igen, egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége. Nem állítom, hogy a 90 napos okozza, minden esetre én nem kockáztatnám az egészségemet.
Semmivel sincs több ch a 90 naposban mint egy normál (=súlytartó) étrendben. Röhej, gyümölcstől és zöldségtől még senki nem lett cukorbeteg. És képzeld, az én apósom is kezdődő cukorbeteg meg egyéb bajai is vannak, azt mondták fogyjon le, ugyan nem csinálta végig mind a 90 napot mert elérte a kívánt súlyt, de lefogyott és az eredményei is javultak. Szóval te kamuzol, én biztosan nem!
Oké, hogy a 90 naposnak van egy ilyen csokievő napja is, de mindenki aki diétázik, tisztában van vele, hogy ez nem azt jelenti, hogy zabáljuk tele magunkat... Amúgy még ha tele is zabálnák 1 héten egyszer, abból se lenne semmi baj. A cukorbetegség amúgy jelentősen múlik az örökletes tényezőkön is. Nagyapám -ugyan már nem él- az úgynevezett időskori cukorbetegségben szenvedett, hát hadd ne mondja, hogy világ életében utálta az édességet és az alkoholt is, ezen kívül -mivel nagymamám meg epebeteg- mindig minőségi ételek kerültek náluk az asztalra, és mégis cukorbeteg lett. Igen, van a cukorbetegségnek egy olyan fajtája is, ami a kórosan elhízott emberekre jellemző, mivel a háj és az elzsírosodás miatt nem tudnak rendesen működni a szervei (pl. inzulintermelés) stb., stb. Nagyon nagy primitívségre vall, ha valaki azt hiszi, hogy a cukorbetegség konkrétan a cukortól alakul ki, mivel egyáltalán nem, csupán a vércukorszintet érinti, de nem a sok cukorfogyasztás miatt van. Én egész életemben édességfüggő voltam (az első babám után már ez jelentősen csökkent), mindössze 46-48 kg, és láss csodát, még a terheléses vércukorvizsgálaton is (amit terhes nőkön végeznek, mivelmásállapotban a hormonok miatt kialakulthat időlegesen cukorbetegség) a vércukorszintem a normál tartomány alsó határán mozgott. Szóval ha a 90 napos diétából még ha minden 2. nap is péksütikből állna, akkor se lenne tőle senki sem cukorbeteg.
1 hónapja csinálom, első gyüminapon estére rosszul voltam. Majd rájöttem, hogy a gyomorsavtól, ekkor egy ismerős mondta, hogy magvakat is lehet enni gyüminapon. Azóta korlátozottan de mindig eszem, mogyit, mandulát, tökmagot, vagy diót. Fontos, hogy natúran nem sózott pörkölt egyebet. Azóta semmi bajom a gyüminappal, sőt felfedeztem magamnak a Pomelót, nagyon finom.
A reggeli gyümölcsevést én banánnal vagy körtével oldom meg, azok nem csinálnak annyi savat és laktatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!