Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Ha 28 napig csak kakaót iszok...

Ha 28 napig csak kakaót iszok és nem eszk akkor mi mennyit fogyok sztetek meg ha minden nap tornázok mellé?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 15:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát, nekem volt egy duci ismerősöm, aki napi 3 liter tejet (csak tejet, és nem cukrozott kakaót) ivott, és semmit sem evett, mégis hízott. Alkatfüggő, egyénfüggő, tej és kakaó függő. De egyáltalán nem ajánlott, egészségtelen, és ha te fogynál is, visszahíznád, amint befejezted.
2011. jan. 31. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Abszolút nem egészséges. Bár a tejben sokféle vitamin van, mégsem pótol mindenféle élelmiszert. Én a 90 napost csinálom, elég jó eredménnyel, 3 hét alatt 5-6 kiló kb. Nem tudom más miért szenved tőle, jó a közérzetem, dolgozok 3 műszakban, háztartást vezetek. Jó, picit éhes vagyok délelőtt, na és? Nem szédelgek és hasonló dolgok...

Na mindegy, de a kakaós "diéta" nagy butaság, nehogy azt csináld, belebetegszel!

2011. jan. 31. 18:33
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat mindenkitől :D...
2011. jan. 31. 18:49
 14/15 anonim ***** válasza:

ha utánaolvasnál a dolgoknak, és nem csak ilyen hülye kijelentéseket puffogtatnál a nagyvilágba, akkor fogyhatnál.

nos, elmondom neked, hogy a tej iszonyat gyorsan felviszi a vércukrot. erre ad a szervezeted egy szép kis inzulinfröccsöt, amitől olyan éhes leszel, hogy a vasszeget is képes lennél megenni.

na, tessék, kezdhetsz kakaózni.

vagy: tornázz, egyél változatosan mindenből egy keveset, mérsékelt adagokban.

ha ennyire kattant vagy, és ilyen sok energiád van, akkor inkább csináld azt, h kiszámolod, h mennyi kalóriát eszel aznap, utána pedig ennek a kalóriának a másfélszeresét elégeted sporttal.

így fogsz fogyni, a hülyeséggel aligha.

2011. jan. 31. 23:58
 15/15 anonim válasza:
Lehet fogynál, de a 28. nap után rá sem bírnál nézni a kakaóra ;)
2013. aug. 15. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!