Ha 28 napig csak kakaót iszok és nem eszk akkor mi mennyit fogyok sztetek meg ha minden nap tornázok mellé?
Abszolút nem egészséges. Bár a tejben sokféle vitamin van, mégsem pótol mindenféle élelmiszert. Én a 90 napost csinálom, elég jó eredménnyel, 3 hét alatt 5-6 kiló kb. Nem tudom más miért szenved tőle, jó a közérzetem, dolgozok 3 műszakban, háztartást vezetek. Jó, picit éhes vagyok délelőtt, na és? Nem szédelgek és hasonló dolgok...
Na mindegy, de a kakaós "diéta" nagy butaság, nehogy azt csináld, belebetegszel!
ha utánaolvasnál a dolgoknak, és nem csak ilyen hülye kijelentéseket puffogtatnál a nagyvilágba, akkor fogyhatnál.
nos, elmondom neked, hogy a tej iszonyat gyorsan felviszi a vércukrot. erre ad a szervezeted egy szép kis inzulinfröccsöt, amitől olyan éhes leszel, hogy a vasszeget is képes lennél megenni.
na, tessék, kezdhetsz kakaózni.
vagy: tornázz, egyél változatosan mindenből egy keveset, mérsékelt adagokban.
ha ennyire kattant vagy, és ilyen sok energiád van, akkor inkább csináld azt, h kiszámolod, h mennyi kalóriát eszel aznap, utána pedig ennek a kalóriának a másfélszeresét elégeted sporttal.
így fogsz fogyni, a hülyeséggel aligha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!