! SÜRGŐS! Hogyan fogyjak le tavaszig?
Én 2 hét alatt 20 kg-t fogytam. Gépolajjal. Előtte fél-fél hétig almaeceteztem,méregtelenítőteáztam(becsülettel minden nap,hóban esőben szélben)a gépüzem idegeire mentem,és SEMMI! Most a gyárban állok,javítok,ellenőrzök, melózgatok,mint egy állat napi 20 órában (igaz,h ezen a karácsonyon 4 műszakot toltam, a bónuszok miatt)...és szinte olvadt le rólam.Előtte 8000 ezret kerestem újságkihordóként,most meg verem a fejem a gyárszalagba. Szóval gépolaj, földgáz.Orbitális mennyiség,de nekem ez vált be.És nem 100kg-ról akartam hanem 143-ról.Szóval mégcsak nem is az a tartomány,amire azt mondják h megindul. Most 54 vagyok,169cm-re.Még 20 kg és megnyugszom.Sok sikert annak aki kipróbálja.*
*: Bármiféle hasonlóság másfajta módszerekkel, kommentekkel pusztán a véletlen műve!**
**: Mindig elolvasod az apró betűs részt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!