Hogy haladtok a diétával, Ti akik januárban kezdtétek?
Sziasztok!
Lassan eltelik egy hónap !Milyen eredményeitek vannak?Én eddig 6kg-ot fogytam és már egészen belejöttem a diétába!
Januar 2-an kezdtem es ot kilo ment le. Ami egyreszt nagyon szuper, repkedek az oromtol, mert azt gondoltam, hogy legjobb esetben is honap vegere fogok ot kilonal jarni. Ami most kicsit visszadobta a nagy oromomet az az, hogy ez is az elso ket hetben tortent es most egy hete nem csokkent a sulyom. Tudtam, hogy meg fog allni, de abban biztam, hogy csak kesobb.
Meg tiz kilotol szeretnek egyebkent megszabadulni.
A dietat egyebkent nagyon jol birom, nem megterhelo, nem is nehez, bunozni sem szoktam. Alapvetoen nem vagyok egy nagy evo, de terhesseg alatt volt etvagyam rendesen es akkor kaptam magamra ezt a felesleget, most probalom visszanyerni a baba elotti vekonysagomat.
Ti mozogtok? Mennyit?
Nekem sajnos csak napi egy ora intenziv torna, aerobik fer bele a baba mellett es nehany naponta tartok egy pihenonapot.
14 napja csinálom, 3kg ment le.nagyon jó érzés.Esténként haspadozok.
A gyümölcsnap nehéz, a többi jól megy.Nem bűnözök semmit, pegig nagy kajás vagyok, mikor nem diétázom.Mkinek sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!