Akik januárban kezdtétek a fogyókúrát, hogy álltok? Hogy fogyóztok?
Én január 3.án kezdtem el,ma mértem és 5 kg ment le eddig.
A kalóriát számolom,és napi 30-40 percet mozgok.
Én nagyon örülök hogy ennyi lement már,igy látom hogy van értelme "szenvedni".
Gratulálok neked!
Én egy hete kezdtem, eddig nem történt jelentős változás. Annyit csináltam, hogy elhagytam a nasit és a nem feltétlen szükséges étkezéseket, így eszem egy késői reggelit, 11-12 körül (ma éppen nem, mert most, de ma korán is keltem), kb. 3-4 szelet toast kenyérből szendvics, azaz most épp nem, hanem eszem három főtt tojást, két szelet toast kenyeret, meg egy darab uborkát. :)
Aztán van egy késői ebéd, délután 4-5 óra körül. Ez változó, pl. tegnap ettem egy szelet sült húst meg egy szelet szalonnát egy szem felkarikázott krumplival (anyukám küldte, nyamm :D), de előtte nap kb. 20 deka párolt brokkolit kis pirított zsemlemorzsával és tejföllel.
Emellett ha megéheznék és nem akarok enni, akkor elrágok 2-3 szem korpatablettát.
Mozgás: Cindy Crawford-féle fitnessvideóra tornázom kétnaponta, igazából ezt már csinálom egy ideje, csak most jobban megy :) valamint ha nem fagy, akkor menni fogok futni, az 5km-es edzéstervet akarom megcsinálni (egyszer már elkezdtem, de abbamaradt).
Ami már most nehéz, az az édességről való lemondás, bár egy-egy szelet csoki egy héten szerintem bele fog férni, egyébként meg c-vitamint rágok, ha nagyon édességre vágyom, mert finom :D
Hát körülbelül ez a tervem, kb. 20 kilót szeretnék leadni, 77ről indultam. Most reggel 75-öt, este 76-ot mutat a mérleg, de nem akarom elbízni magam :)
újévi fogadalom: páromat lefogyasztani,legalábbis az úszógumit eltüntetni (25 kiló van rajta kb plusszba)
kevesebb tészta,reggelire hétközben csak zöldség és gyümölcs,vacsi a szokásoshoz képest fél adag,lift helyett lépcsőzés,heti 1-2x 20 perc torna+intenzibenn szex
nem tudom hány kiló ment le,106 volt,és nem fértek rá a boxerek és nadrágok,most meg ráférnek és nem szoritják el
dec. 28án kezdtem, azóta hozzávetőleg 4 kg mínusz, bár nem tudom rendszeresen mérni.
Fenekem: 106-ról 102 cm-re
Hasam: 93 cm-ről 89 cm-re
Derekam: 78ról 71re
Combom: 64ről 58ra :)
Méretem: 33-ról 30ra és 38-40ről 36-38ra :)
egészségesen táplálkozom, este már nem eszek szénhidrátot, minden másnap mozgok kb. egy órát. elhagytam a nasit, bár azt nem mondanám, hogy egyáltalán nem bűnöztem :D átlag heti 1x volt olyan nap, amikor este vmi nagyon rosszat ettem (pizza, hamburger), de ennek ellenére megy szépen lefele. még 8-10 kg a célom, így lennék 174/58
Utolsó válaszolóval pontosan megegyeznek a méreteim és kgban is:)
én 1év alatt adtam le 20 kg még 15öt akarok
újra elkezdem a sportot+kajára figyelek:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!