Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 15 éves lány vagyok, nekifogha...

15 éves lány vagyok, nekifoghatok a 90 napos diétának?

Figyelt kérdés

175 cm magas, és 77 kiló vagyok, ami sajnos főleg a derekamra, csípőmre és a fenekemre rakódik rá.

Nekivághatok, vagy túl fiatal vagyok hozzá?

2009. jan. 19. 06:58
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem vághatsz neki

Igen ehhez túl fiatal vagy. Járj el tornázni, aerobikozni ami pont ezeket a tájékokat dolgoztatja meg,é s egyél rendszeresen és egészségesen. Ja és semmi nasi és inni meg szigorúan csak vizet szabad.

2009. jan. 19. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem elkezdheted, de jobb lenne ha inkább a mozgást, sportot választanád, hiszen még fejlődésben van a szervezeted.
2009. jan. 19. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

szerintem se jó a diéta, inkább arra figyelj, hoyg fölös kalóriát ne vigyél be pl. csokival, sütivel, kenyérből egyél mindig egy kicsivel kevesebbet, mint szoktál, és csak vizet inni, vagy csökkentett kalóriásat, én is unom néha a vizet, akkor citromot bele, vagy zöldteát, vagy én a top joy fitness italokat szeretem, abban kevesebb a kalória és mégis pl őszibarackos.

tudatosan szokj rá a réparágcsálásra az almaevésre és akkor kevesebbet kívánsz pl. a pörköltből.

2009. jan. 19. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nyugodtan diétázhatsz ,csak nem ezzel. A te korodban az is elég, ha elhagyod a fehér kenyeret, a tésztát, az édességet és a cukros löttyöket. Na és járj mozogni rendszeresen. Ennyi.
2009. jan. 19. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Egy 15 éves gyerek ne diétázzon!

Nincs szükség semmilyen fogyókúrára. Egyszerűen ahogy már mások is írták változtatni kell néhány dologban. S mindenképpen mozogni.Ha egy 15 éves gyereklány elkezd fogyókúrázni onnantól nincs megállás. Art vele a fejlődőben levő szervezetének. Az ilyen gyerekekből lesznek az anorexiás lányok. Ezért azt aki diétára biztatja ezt a lányt büntetném.

Amire figyelj oda: sok zöldség gyümölcs, teljes kiőrlésű gabonák és kenyerek fogyasztása Napi 2- 2,5 l folyadék ami főleg víz legyen. S Napi 5x kis étkezés és mozogni mozogni.

diet.

2009. jan. 19. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem értek eggyet a többi válasz adóval. Fogj hozzá nyugodtan nem őket zavarják a + kg-id és én 14 évesen fogtam hozzá tornáztam mellette és lefogytam sikeresen.Sok hülyeség hogy hiányoznak a tápanyagok majd. Nekem se lett semmi bajom. úgyhogy ha úgy érzed hogy hozzá akarsz fogni akkor sok sikert!

Lili

2009. jan. 20. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
szerintem igen,de normális a súlyod 6-8 kilót kéne fogynod euz pedig sportal:D am én 14voltam,mikor végig csináltam ezt 82röl lementem 66ra:)
2009. ápr. 30. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!