Miután lefogyok rajtam marad a felesleges bőr?
Hány kilótol akarsz megszabadulni?Ugyanis nagymértékben függ ettől, hogy mennyire lóg majd a bőröd.
A bőrünk, az kifejezetten rugalmas szövet.A lényeg, hogy akkor marad rajtad a felesleges bőr, ha hírtelen adod le a kilókat, mert akkor nincs ideje a bőrnek megfelelően követni az alak formáját.Ezért is fontos, hogy ne akarj gyorsan lefogyni, hanem szépen, fokozatosan.És pontosan ezért is fontos a rengeteg(napi 3 l )viz elfogyasztása, az fokozza a bőr rugalmasságát és hidratáltságát.
És a fogyókúra idejére én bőrfeszesítő krémet is szereztem be, ajánlom neked is, mert sokat segíthet.
Sok sikert, és gyönyörű alakot kívánok :)
3. válaszoló, ill. bárki kérdésre felelni szándékozó:
Ezek szerint ahhoz, hogy ne lógjon majd a bőr az esetleges fogyás során (vagyishogy ne maradjon ott "olyan" formában) elég az, hogy sok (!) vizet iszok (úgy 2-3 liter körül egy nap) és hogy "igyekszek" nem túl hamar leadni a kilókat és azért a mozgást sem kerülöm el???
Lécci válaszoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!