Fogyott már valaki a 90 napostól?

Bemasolok egy valaszt egy masik hasonlo kerdesre:
"Tigi kérdésére válaszolva, én és a barátnőm csináltunk testzsír % mérést. A barátnőm -10 kg-jából még öt kg sem volt zsír. Az izomokat bontotta le. Én a PSMF-el diétáztam, nekem szinte 100 % zsírégetés történt,90 kg-ról fogytam 55-re.Még 5 kg kell leadnom, ezt is ezzel a módszerrel fogom. Ő ugye a 90 naposat csinálta. A gyomra tönkrement, először nem tudtuk kitalálni, mi az állandó gyomorfájása oka, az orvos szerint a gyomra savegyensúlya borult, valószínűleg a rendszeres CSAK gyümölcsevéstől. Szóval félreértés ne essék, nem a gyümölcsevéssel van baj, hanem hogy hónapokon keresztül délig nem evett mást, csak azt. Hasonló szép mellékhatásokat kívánok a diéta kitalálójának, és hirdetőjének. Gratulálok.
Ja, és mind a ketten csak úsztunk és bicikliztünk mellette, heti két alkalommal másfél órát."
Ha le akarod bontani az izomzatodat es tonkre akarod tenni a gyomrod, akkor hajra!
(Tigi)

Nekem ez a 90 napos nagyon nem jön be!
Próbáltam!
És sok rosszat hallok róla!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!