A legtöbb zöldség miért tartozik a keményítők közé, mint pl:sárgarépa?
Figyelt kérdés
Amikor délben levest eszem,mindig teszek a tányéromba zöldséget.2007. ápr. 8. 16:54
1/1 anonim válasza:
A zöldségek nyersen a salátákhoz tartoznak, vagyis minden nap ehetsz belőlük, csak gyüminapon nem. Ha megfőzzük, sütjük, ill. pároljuk a zöldségeket, akkor tekinthetőek keményítőnek. Tehát a sárgarépa is nyersen sali, csak ha megfőzöd lesz keményítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!