Tényleg beválik a 90 napos diéta?
Figyelt kérdés
Januártól el akarom kezdeni én is és sok jót hallottam már róla, nagyon sok mindent kipróbáltam de eddig semmi sem vált be, orvosom sem segített így ez az utolsó reményem kérlek írjátok le pozitív illetve negatív tapasztalaitokat!2008. dec. 4. 19:36
11/14 A kérdező kommentje:
Hát legalább 60 kilosra le akarok fogyni mert unom már h nincs rám való ruha a boltokba h mindenből kilóg a hájam, h csúfolódanak rajtam ezért én is meg akarom mutatni a környezetemnek h igen is milyen bomba nő lehet belőlem minden bajomnak a kövérség az oka h elhagyott életem szerelme, és h nem tudok boldog lenni egy buliba se érzem jó magam mert mindehol szebbnél szebb és vékonyabbnál vékonyabb lányok vannak. Szeretnék divatosan öltözködni mint a hozzám hasonló korú lányok!
2008. dec. 7. 17:20
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem tudom hány éves vagy de ezek pont jó indokok hogy elkezd. Én 175 cm vagyok és 98ról indultam.
Nekem is szerelmi bánatom volt, 3-4 hónap alatt felszedtem 14 kilót :( Mindenki azt mondta, ne bánkódjak találok mást, de én viszont az evésbe menekültem. Jó kis csokparti egy sírós dvdzés alatt megspékelve pattogatott kukoricával.Így viszont pont azt értem el, hogy feljött ugye 14 kiló, a pasik nem néznek rám, nem hogy ismerkedjek, nem jönnek rám a ruháim, nem megyek bulizni; mert tele van csontsovány nőkkel minden én meg hát itt is kerek ott is kerek..a gúnyos beszólásokról már nem is beszélve... Szóval hajrá :)
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:):):) és átérzem a helyzetedet! Remélem majd minannyiunknak sikerül egy jobb boldogabb életet teremtenünk!
2008. dec. 8. 18:59
14/14 anonim válasza:
HÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN VÉGIG CSINÁLTAM,PEDIG RENGETEGET CSALTAM! SOHA SEM TARTOTTAM BE RENDESEN A GYÜMÖLCS NAPOT...EGYSZERŰEN NEM FOGTAM FEL DRASZTIKUS KOMOLYSÁGGAL A DOLGOT.!!!! ÉS RÁJÖTTEM, NEM IS KELL...!!!!!!!!!!!!! MOST IS 175 CM-VOK, DE MÁR 70 KG! ELŐSZÖR 10KG-OT FOGYTAM, AZAZ 82 KG-RÓL 72 KG-RA...ÉS A FOGYI-KÚRA BEFEJEZTÉVEL ÚJABB 2 KG-OT LEADTAM! DE EGYÁLTALÁN NEM ÚGY TÁPLÁLKOZOK, MINT ELŐTTE! MEG HÁT...NEM IS TUDNÉK....INKÁBB TÖREKSZEM AZ EGÉSZSÉGES DOLGOK BEVITELÉRE!!!HÁL' ISTENNEK MÉG EDDIG NEM HÍZTAM...ÉS MEG SEM ÁLLOK A 65 KG-IG.! KITARTÁS MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!! chabus93@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!