Ha letelik a 90 nap, tényleg visszajönnek a leadott kilók? Mire kell odafigyelni, hogy ne így legyen?
Nekem 2 ismerosom fogyott a 90 napostol, de a kilok visszajottek mindegyikojuknek. Hihetetlen volt szamomra, hogy a fogyokura utan ugyanolyan eveszetekbe kezdtek, mint a fogyi elott.
Szerintem biztos jo ez a fogyokura, de a lenyeg az AKARATERON van. Millio divatosabbnal divatosabb neveket, szamokat, izeket talalhatnak ki a fogyokuraknak, ha nincs meg az akaratero valakiben arra, hogy ne egyen. Vagyis ne egye azt, ami felesleges. Ja, es nem szabad elfelejtkezni a mozgasrol. Szerintem a mozgas ugyanolyan fontos mint a kcal-ok szamolgatasa.
Vissza hát!
Én is lefogytam 16 kilót és vissza is jött mind, sőt!
20kilót fogytam a fogyókúra alatt. 5hónapja járt le a 90 nap, azóta nem híztam semmit. Tartom a súlyom.
A reggeli gyümölcsöt megtartottam, kevés, vagy szinte semmi kenyeret nem eszem, de nagyon jól meg is vagyok nélküle.
Ennyi a titka, meg, hogy sűrűn állj mérlegre. Nem akkor kell észbekapni, amikor már 5-10 kg plusz van megint, hanem már az egy kilónál lehet kicsit visszafogni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!