Ma kezdem a 90 napos diétát. Ha nem reggeliztem az baj?
Bár reggelizni kell, egy kihagyott reggeli nem a világ. Egy nap alatt sem meghízni, sem lefogyni nem lehet.
Ami viszont nagy baj, hogy te is bedőltél enneka 90 napos hülyeségnek. A fogyókúra lényege a szénhidrátfogyasztás csökkentése (nem megszüntetése!).
A 90 napos alatt viszont 4 napból 3 napon csak szénhidráttal tömöd magad, egyedül a fehérjenapon táplálkozol kb. normálisan. A keményítő és a gyüm.cukor is szénhidrát.
Egy csomó embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül.
lényegtelen, hogy nekem igazam van-e
a lényeg az eredményben lesz - te viseled a következményeket
igazad van, ma már a legtöbb dolog egészségtelen, de azok között is ki lehet választani a legkevésbé egészségtelent
de ez a "diéta" kb. egy szinten van a koplalással, vagyis egyikre sem beszélnélek rá
attól, hogy a finomított lisztet és cukrot szénhidrátnapon eszed, még ugyanolyan egészségtelen, mintha diéta nélkül eszed, és ugyanazokat a következményeket okozza a szervezetben, vércukorszint és elhízás tekintetében
attól, hogy "lehet" enni, még nem lesz egészséges és nem fog kevésbé hízlalni
alapismeretek: [link]
A 90 napos meg agyrém. Egyszer láttam egy ilyen blogot, egész nap mákos tésztát, meg süteményt evett. Ez valami hízókúra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!