Van testepito? Valaszolna nekem?
szoval egy haverom evek ota edz,eszi a csirke-rizs kombinaciot egy kis zbab kiegeszitesevel.soha egy gyumolcs vagy mas kaja.mindig attol fuggoen valtogatja a rizs mennyiseget h eppen tomegel vagy eppen szalkasit.
nekem babam szuletett aki mar tul van egy eves sznapjan es megkertem mivel minden fajta sztar edzok dietait kiprobaltam (sikertelenul),hogy szamolja ki nekem is kajam ami mellett persze cardiozok es edzek is.
De nekem nagyon hianyzik a gyumolcs,meg az izek..meg ennem kell zbab,vagy karfiol vagy brokkoli mert ezek nem tartalmanak cukrot.
de mi van a hianybetegseggel?nem lehet csak ezen elni csirke -rizs..es a jojo-efektus..?
mar tole nem merek kerdezni.merttotal baromnak nez.csak aggodom az egeszsegem miatt..3honapig kene nyomnom.
persze reggel kis proteinturmix-zabpehely-lenmagolaj-glutamin kevereke.
koszonom a valaszokat..
A véleményem: Jojó effektus nincs, csak diétát abbahagyó zabáló emberek. Ez általában koplalásnál figyelhető meg. Rizsen és csirkemellen lehet élni viszont én nem teszem. Sok fajta más hús is van ami megfelel. Egyél halat, marhát, pulykát a disznó is jó ha rendesen edzel. Szénhidrátot is tudsz másból pótolni nem csak rizsből. Ott van mindenféle bab, krumpli tésztafélék. Igen tésztafélék. Ha rendesen edzel ezzel sincs gond. Kezdőnek teljesen felesleges proteinturmix, majd ha 90kg leszel atom kocka hassal akkor majd már kelleni fog de az elején nem. Az én elgondolásom: együnk változatosan edzünk keményen. Természetesen figyelj a fehérjemennyiségre hús mellet egyél túrót és tojást is. Amíg a kalóriák nem lépnek át egy bizonyos ponton addig úgyis fogyni fogsz. Viszont arra is figyelj, hogy jóllakjál ezekkel a kalóriákkal. Tehát egyértelműen rizsből kevesebbet ehetsz mint zöldségből. A gyümölcsöket se vond meg magadtól egyél bátran mindent, bár vigyázz ezekkel:
Banán, szőlő és dinnyék (azért mert általában ebből egyszerre sokat eszünk). Szóval egyél rendesen változatosan de válogasd meg mennyit. És a legfontosabb edz képességeidnek megfelelően.
"Míg izomnövelésnél sok a súly és kevesebbszer nyomod ki, addig a fogyaszttál kevés súllyal dolgozol és többször nyomod ki"
Nem, súlyzós edzéssel zsírt égetni közvetlenül nem lehet. Ha az izomtömeg nagyobb, akkor a zsírégető kapacitás is nagyobb így közvetett módon fogyszthat. De olyan, hogy kis súllyal sokat nyomsz fekve az zsírt éget, az hülyeség.
Bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!