Miért van ez? Nálatok hogy van? Jo lenne ha valaki már válaszolna normálisan?
Több kérdésem is van. Előszőr is:
Miért van az, hogy ha délután tartok egy 20-30 perces, vagy 1 órás alvást 2 és 4 óra között, akkor utána meg vagyok teljesen halva egész nap?
Sokan mondják, hogy ez pedig egészséges és hogy jót tesz. Én valahogy ezt nem érzem. Szóval nekem nem jött be a szieszta idő. Miért?
Mi a hatása annak, ha minden este 2,5 max. 3 órát táncolok "diszkóban"? Az első óra olyan, hogy könnyű koreográfiát tancolok 1 órán keresztül, amit szinte mindenki tud. A többi két órában meg csak táncolok.
Ettől le lehet fogyni...?
Amúgy így eszem (nem valami egészséges), de csak ezt tudom enni mert a munkáltatóm ezt adja és másra nincs pénz:
reggel 9-kor: 1 sima kávé(minden nélkül), 1 croasson
ebéd 13-kor: sok paradicsom, 1 mozarella, 2 szelet kenyér, néha vmi desszert.
vacsi: sok paradicsom, mozarella, tojás, saláta, répa.
nekem se jo, ha délután alszom, ingerültebb leszek tőle és éjjel nem tudok aztán aludni, bár én amugy is elég rossz alvó vagyok, szerintem ezzel semmi gond, mindenkinek másh jár a biologiai oraja
szerintem ez az étrend nem rossz, csak monoton, semmi változatosság nincs benne, amugy jo mert eszel zöldséget is, ha egy kicsit sportolsz mellé, simán fogyhatsz pár kilot
a lisztes dolgot amit irtal, arra sajnos nem tudok válaszolni, csak annyit tudok h nem hangzik vmi tul jol, csak nehogy lisztérzékenység lépjen fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!