Aki jól ért az iPod touch-okhoz válaszolna a kérdéseimre?
Kérlek, ha tudtok segitsetek, mert gondolkodok hogy vegyek egy iPod touch-ot, de a következő kérdésekre nem tudom a választ és ez alapján eldőlhet hogy megveszem-e, tehát:
1. hány mp-es az elő- és hátlapi kamerája? , 2. hogy szól kihangositva? (csak mert szeretem ha más is hallhatja a zenét füles nélkül, amit hallgatok), 3. a zeneszámokat csak az iTunes-ról tölthetem le rá? Ott nem kell fizetni a letöltésekért?
4. Az app store-ból ugyanazok az alaklmazások elérhetők rá, mint az iPhone-ra? 5. Bővíthető-e a memőriája? 6. Ez hányas iPod touch modell: [link] (vagy egyáltalán neki van-e olyan számozásuk, mint az iPhone-oknak, vagy az egész iPod touch egykutya)?
Szia, amit linkeltél az, ha jól látom a 4G-s verzió.
1., Elülső kamera: 5mp Belső kamera: 1.3mp
2., A hang minősége kiváló, csak halk
3., Nem csak iTunesről lehet rá zene számokat tenni, hanem gépről átmásolva is, amiket ott töltessz le, azokért fizetned kell.
4., Ugyanazok az alkalmazások érhetők el..(1-2 kivétellel)
5., Nem, nem bővíthető a memóriája van 8gb-os 16gb-os 32gb-os és 64 gb-os, egyre növekszik az ár..
És igen van számozásuk pl: van 3g 4g stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!