Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok az új nőnek a helyemben? Van értelme?
3 éve elváltunk. A volt férjem egy mániákus hazudozó. Állandóan hamisan vádol, minthogy a pasimra költöm a gyerektartást (amit nem fizet), használt ruhában járatom a gyereket (csak márkás vadonat új cuccai vannak), azért nem adom neki oda külföldi útra a gyereket, hogy bosszút álljak (ha nem fizet gyerektartást, mert állítólag egy éve nem dolgozik, hogy bízhatnék benne, hogy ott tud róla gondoskodni, ha bármi történik?).
A legújabb, hogy a nője kifizette állítólag az utat a fiamnak is, pedig az első perctől kezdve mondtam, hogy a fiam nem fog velük menni. Biztos vagyok benne, hogy a nőjének megint hazudik, hogy ő nem tudta, most gondoltam meg magát, direkt szivatom őket, stb. Eddig kétszer beszéltem a nővel és ő is a volt férjem hazugságai alapján ítél meg, szóval gondoltam, megírom neki az igazat. Hogy sajnálom, hogy bukja a lóvét, de nem az én hibám.
Persze, kit érdekel, hogy ő mit gondol, mondhatjátok, de engem zavar és az a gond, hogy ezt a hazugságot fogják a gyereknek is szajkózni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!