Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után más is gondolkodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után más is gondolkodott így?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok 2 gyerekkel, 10 év házassággal. Az jár folyton a fejemben, ha elválok, akkor többet szóba sem állok férfival. Annyira elvették a kedvem a párkapcsolattól,hogy egyáltalán nem vágyom rá. A testi kapcsolatra meg főleg nem. Inkább élek tovább egyedül, és akkor nem kell alkalmazkodnom senkihez, nem mondja meg senki, hogy mit csináljak.

Más is gondolkozott így?

2019. jún. 26. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Pontosan így gondoltam, mikor beadtuk a válást. Biztos voltam benne, hogy férfi nélkül élem le a hátralévő életem.

Ehhez képest egy hét múlva (komoly, egy hét) olyan szerelmes voltam, mint tiniként.

Rá egy évre menyasszony voltam, újabb év múlva újra házas. Pedig ez volt a másik, amire azt mondtam, hogy én aztán soha.

😂

2019. jún. 26. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Én soha nem megyek férjhez többet, és gyereket sem szülök senkinek. Szóval ez is biztos bejön a férfiaknak. Én alapból úgy vagyok vele, hogy 2 gyerekkel senkinek sem kellek majd.
2019. jún. 26. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én 7 év után váltam el 1 gyerekkel. A jelenlegi férjem 10 év után vált el 3 gyerekkel. Egyikünk sem akart új kapcsolatot a válás után. Aztán pár hónap múlva megismerkedtünk, nagyon jókat beszélgettünk, és egy idő után már folyton együtt akartunk lenni. Annyira jó volt együtt, hogy 3 hónap után összeköltöztünk, 2 év után összeházasodtunk. 9 éve vagyunk együtt. Szóval ember tervez, Isten végez.
2019. jún. 26. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Pff ugyan... hagyjad már, a két gyerek nem kizáró tényező!
2019. jún. 26. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Kivirultam. Életem legjobb döntése volt a válás. Volt egy pici gyerekem és tudtam, hogy vagy alkoholista vagy depressziós leszek, ha nem lépek.

Nem kerestem párt magamnak. Elfogadtam, hogy ha lesz, lesz, ha nem, nem. Nem lett.

Ha visszanézek (20-25 év), soha egy pillanatig nem bántam meg. Nehéz volt? Igen, de házasságban nehezebb volt. Társas magány.

Sokkal értékesebb ember lettem, mintha nem válok el. Elsorvadtam volna.

2019. jún. 26. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

ugyanazt gondolom, mint te, kérdező.

annyi a különbség, hogy nem mentem férjhez és nincsenek gyerekeim.

megspóroltam ezt magamnak, mert határozottan jól megvagyok ezek nélkül.

2019. jún. 27. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!