Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy viseljem el ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem el ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Két hónappal ezelőtt mondták ki a válásunkat. Nekem ítélték a két gyermekünket. A napokban derült ki, hogy a volt férjem megfellebbezte az elsőfokú döntést, hogy milyen indokkal azt még nem tudom. Mivel a vagyoni per még nem történt meg, (úgy gondoltam ezt talán majd közös megegyezéssel megoldjuk) ezért még mindig kénytelen vagyok vele egy lakásban élni. Külön kasszán vagyunk már elég régóta, a rezsit, lakástörlesztést felezzük. Azt terveztem, hogy a jogerős ítélet után elköltözöm a gyerekekkel, mert az együtt élés már rövid távon is elviselhetetlen. A főbb problémám az, hogy hiába vagyunk külön kasszán az általam vásárolt, főzött ételeket megeszi, elvárja, hogy mossak rá (ha nem, akkor napokig szagolhatom a büdös gönceit) én takarítok, mert egy poharat nem mos el maga után. A konyhapulton eszik, állandóan tiszta zsír, ételmaradék minden utána. Rendkívül rendetlen, nem pakol el maga után. Elegem van, hogy még mindig olyan vagyok, mint egy cseléd. A héten 3 nap munka 2 nap szabadnap váltásban dolgozik. Ha otthon van akkor a gyerekeket az anyja látja el, ha leviszem őket a játszótérre munka után, lejön utánunk és elviszi őket máshová. Ott tesz keresztbe ahol tud. A nyári szüneteket is felesbe kellene megoldanunk, de ő cseszik rá. Gyerektartást sem fizet, pedig a határozat szerint ezt fellebbezés ellenére is meg kellene tennie. Nem értem egyszerűen miért fellebbezett. Jön az ítélkezési szünet, úgyhogy még legalább két hónapig el kell viselnem ezt a helyzetet.
2010. júl. 6. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a férjed még lelkileg gyerek. Nem képes önálló életre, felnött gondolkodásra, bosszút áll, és chipset vesz... Te meg nemcsak feleség voltál neki, de anya is, figyeld meg a különköltözés után pár hónappal kopog az ajtódon, bünbánóan.
2010. júl. 8. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Fiatal nő vagy. Keress egy erős, független, nem beszari férfit, akinek őszintén tárd fel a problémádat. Kérd meg, hogy költözzön hozzád, a te vendégedként átmeneti időre és lásd őt el, ahogyan igényli...

Majd ő lerendezi apucit. Az a lényeg, hogy semmiképpen ne téveszd meg arra nézve, hogy miért fordultál hozzá. Bízzál az erős férfiak lovagiasságában.

2010. júl. 8. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont ilyen szituban még nem voltam,hát nem irigyellek!Az enyém csak hasonló.Azokra a pillanatokra emlékszem szívesen,melyekben erős és rafinált voltam.Semmiképp se mutass idegességet,vagy dühöt.Na ezbosszantja őket a legjobban.Próbáld levegőnek nézni minden tekintetben,esetleg kedveskedj,de csak szóval.Figyeld,mire hogy reagál.Hasznos lehet még!Ügyes,tehetséges csaj vagy!Bízz magadban!
2010. júl. 9. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát elég bunkó, ha megeszi amit főzöl, ha már váltok. Nekünk még nem mondták ki a válópert, de nem ennék egy falatot sem abból, amit a nejem főz és a ruháimat is magam mosom.
2010. júl. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!