Anyum csalja nevelőapumat. Hogy viseljem el ezt a helyzetet?
" Az vesse rá az első követ, Ki közületek bűntelen"
Bár nem vagyok vallásos,de ebben az idézetben nagy igazság van..Soha nem tudhatod,hogy egyszer neked mit hoz az élet..Így nem kell ítélkezned,és nem kell beleszólnod az anyád életébe..Majd ők eldöntik hogyan tovább.Felnőtt emberek...
" . nem tudom figyelmen kívül hagyni :/"
Akkor közelítsd meg a másik oldalról..
Tegyük fel,hogy neked van 20 évesen bonyolult szerelmi életed..Mondjuk elég zavarós,és te magad is eléggé furán viselkedsz,mert szerelmes vagy,vagy csak az újdonság varázsa miatt,de te is lódítasz hogy hova mész,vagy órákig telefonálsz..
És most képzeld el,ha anyukád nem tudja ezt figyelmen kívül hagyni,és beleszólna az életedbe..Megszólna érte,sőt elítélne teljes mértékben (mondjuk mert nős a pasasod..)
Akkor te hogyan reagálsz??
Biztos vagyok benne,hogy hatalmas vita lenne köztetek,és kikérnéd magadnak,hogy milyen jogon avatkozik az életedbe hiszen már felnőtt nő vagy..
Nos ha elképzelted,és végig gondoltad,akkor tudod,hogy neked sem kéne beleszólni,és nem kell foglalkozni avval hogy milyen szerelmi élete van anyukádnak..
Nehéz..de ahogy olvasom te egy okos,normális nő vagy..Tiszteld a helyzetét,és mosolyogj abban a tudatban hogy te nem alacsonyodsz le arra szintre,hogy anyud fejéhez vágod a sérelmedet..
Egyébként még fiatal vagy,és idővel magad is rájössz egy nagy dologra.
Ha egy feleség sok év után megcsalja a férjét akkor annak oka van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!