Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ingóság az övé?
Élettársak voltunk, gyerekelhelyezés már megvolt, a "vagyonnal" képtelen vagyok dülőre jutni vele. Az ingatlan az övé, de a berendezés zömét én vettem, a számlák is megvannak róla. Nem hajlandó felezni. Mindenre azt mondja, ő segitett cipelni stb. Együtteles alatt bizonyíthatóan én kerestem többet, mert éveken át nem volt munkája, keresete, eltartottam. Volt 3-4 évig olyan otthoni munkám, amiben kis részben segített, ezt nem.is vitatom. De nemhogy a felét nem engedi át, még azt se amit ajandekba kaptam kizárólagosan.
Értelmetlennek tartanám emiatt pert indítani, de megegyezni se hajlandó...
Kedves Utolsó, normál esetben 99% valóban igy tenne, ő nem.
A gyt/ szülői felügyelet pert is elbukta, van egy ingatlanos pere is folyamatban ott mar az ügyved kiszallt, mert mondta neki hogy eselytelen -de hajthatatlan. Szomszedaival is folyton pereskedett semmi se tartotta vissza.ő mindig meg van győződve arról hogy neki van igaza és mindenki más hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!