Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, hogy az ex új gyereke ne kerüljön a nevemre?
Több, mint fél éve külön élek hivatalosan az exemtől, de papíron házasok vagyunk és még nincs beadva sem a válás.
Ő most 3 hónapos terhes (természetesen nem tőlem).
Mi ilyenkor a procedúra?
"én sem értem az exemet és engem is megőrjít ez a káosz... Csinál, amit csinál, de hogy én szívok vele, az már nem mindegy"
Akkor miért nem váltál el?
Utolsó : Köszi, ez valamelyest megnyugtat, hogy (mivel nem én vagyok az apa) nem nekem kell a végén a DNS vizsgálatot fizetnem.
11-es: mivel szétköltözéskor normálisan tudtuk a dolgokat rendezni és külföldön élünk plusz épp ebben az állapotban egyikőnk se tervezett egy új kapcsolattal, ezért úgy egyeztünk meg, hogy elég lesz idén nyáron a papírokat M.o.-on beadni. Tévedtem, most szívok, tanultam.belőle, bár nagyon-nagyon bízom benne, hogy ilyenre soha az életben nem kerül többet sor
2006:
"Várkonyi Andreának a Bochkor-utód születése előtt még el kell válnia, különben volt férje vezetéknevén anyakönyvezik majd a gyereket. A családjogi törvény ugyanis kimondja, hogy a gyermek apjának azt kell tekinteni, akivel az anya a fogamzási idő kezdetétől a gyermek születéséig házassági kötelékben áll."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!