Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a teendő, hogy az ex új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, hogy az ex új gyereke ne kerüljön a nevemre?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve külön élek hivatalosan az exemtől, de papíron házasok vagyunk és még nincs beadva sem a válás.

Ő most 3 hónapos terhes (természetesen nem tőlem).

Mi ilyenkor a procedúra?

2019. febr. 20. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"én sem értem az exemet és engem is megőrjít ez a káosz... Csinál, amit csinál, de hogy én szívok vele, az már nem mindegy"

Akkor miért nem váltál el?

2019. febr. 20. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez van most egy ismerősömnél. Először is villámgyorsan már nem lehet elválni, meg van nehezítve. Mivel a fogantatás alatt házas volt az Anya ezért automatikusan a Te gyereked hivatalosan, amíg Anyuka és igazi Apuka nem tesz nyilatkozatot bíróságon, hogy ez nem így van, ez is lassan megy de legalább látszik a fény az alagút végén. Amennyiben nem akarnak erről nyilatkozni, jön az Apasági per amit neked kell ebben az esetben kezdeményezni, ott bírósági DNS vizsgálat lesz, az egész procedúra zsilliárdokba kerül viszont az a jó hír, hogy az fizeti aki "veszít" , tehát amennyiben nem vagy vér szerinti Apa nem Te fizetsz hanem az aki meg lesz jelölve Apának és ez DNS vizsgálat alapján bizonyítást nyer.
2019. febr. 20. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: ezeket a dolgokat nem lehet rendezetlenül hagyni, mert ahogy beadja a válást valamelyikőtök , a bíró abban a pillanatban gyerektartást fog kiróni rád, hiszen papíron Te vagy az Apja.
2019. febr. 20. 13:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó : Köszi, ez valamelyest megnyugtat, hogy (mivel nem én vagyok az apa) nem nekem kell a végén a DNS vizsgálatot fizetnem.

11-es: mivel szétköltözéskor normálisan tudtuk a dolgokat rendezni és külföldön élünk plusz épp ebben az állapotban egyikőnk se tervezett egy új kapcsolattal, ezért úgy egyeztünk meg, hogy elég lesz idén nyáron a papírokat M.o.-on beadni. Tévedtem, most szívok, tanultam.belőle, bár nagyon-nagyon bízom benne, hogy ilyenre soha az életben nem kerül többet sor

2019. febr. 20. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:

2006:

"Várkonyi Andreának a Bochkor-utód születése előtt még el kell válnia, különben volt férje vezetéknevén anyakönyvezik majd a gyereket. A családjogi törvény ugyanis kimondja, hogy a gyermek apjának azt kell tekinteni, akivel az anya a fogamzási idő kezdetétől a gyermek születéséig házassági kötelékben áll."

2019. febr. 20. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
10# egyetértek...
2019. febr. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!