Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a teendő akkor, ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő akkor, ha a volt partnerem naponta vonatra ülteti a 13 éves közös gyerekünket, hogy egyedül megtegyen 120 km-t?

Figyelt kérdés

Expartneremmel (szándékosan nem írom le, hogy én a volt feleség, vagy a volt férj vagyok-e, hogy ez ne befolyásoljon a válaszadásban senkit) elváltunk, a lányunkat a bíróság nála helyezte el, a fiunkat nálam (ő a váláskor már betöltötte a 14-et, velem akart maradni, vizsgálódtak, pszichológus, stb..., mindent rendben találtak, így maradhatott velem, míg a lányunkat ekkor még nem kérdezték erről).

A lányunk jelenleg 13 éves, Sz.fehérváron laknak. Exem úgy döntött a megkérdezésem nélkül, hogy a gyerek Bp.re fog járni edzésre, minden nap, vonattal, EGYEDÜL.

Én ehhez nem adtam volna a beleegyezésem, kiváló sportolási lehetôségei lennének helyben is, vagy ha Pestre jár, kísérője legalább legyen, hoszen 120!km-t ingázni naponta nem normális dolog egy 13 éves gyereknek.

Ti mit tennétek a helyemben?

Hová fordulhatok segítségért?

2017. júl. 8. 18:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Én nem Pesten élek, hanem Debrecenben, így esélyem sincs vigyázni rá, pedig mindennél jobban szeretném biztonságban tudni!
2017. júl. 8. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
Ha elég értelmes ahhoz, hogy ne tévedjen el, akkor nem értem, miért akkora baj ez.
2017. júl. 8. 18:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Mert 13 éves. Pesten ne bóklásszon márcegy kislány 13 évesen! Fehérvárra tudod mikor ér haza iskola, utazás, edzés, majd ujbóli utazás után???
2017. júl. 8. 18:49
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Egy 13 éves nem szellemi fogykos. 14 évesek már kollégisták, nagyobb távolságokat is utaznak és szinte biztos vagyok benne, hogy pesten rengeteg 13 éves él és mászkál. A gyerek meg gondolom szereti másképp biztos nem vállalná ezt be.

Értem én, hogy jólesne belerúgni a gonosz exbe, de ne a gyereket használd fel ehhez.

2017. júl. 8. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Meg kiserovel vagy idosebb gyereknel se normalis hogy naponta vonatozzon ennyit csupan edzeni. Apuka nem normalis, mivel 98% hogy te vagy az anyuka.

Gyamhivatal?

2017. júl. 8. 18:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem a gonosz exről van szó, hanem a gyerekemről!!! Ki beszélt itt az exről? Én a gyerekemet akarom biztonságban tudni! Aki nem kollégista, és nem is Pesten belül ingázik, hanem napi 120 km-t tesz meg egyedül!
2017. júl. 8. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Hozzatennem, 14 evesen en is egyedul tettem meg a 120 km oda, 120 km vissza tavolsagot a bentlakashoz, de ez egy menet volt hetente. Naponta sok, es ketlem hogy a gyerek orommel vonatozna el a delutanjat tanulas vagy pihenes helyett.
2017. júl. 8. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
47%
Az osztálytársaim kb. fele tízévesen ingázott az iskolába.
2017. júl. 8. 19:16
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
13 eves gyerek el tudja dönteni hogy akarja, birja-e. Lehet ő ragaszkodik ahhoz az egyesülethez. Miert nem tőle kérdezed meg, hogy ez jó e neki?
2017. júl. 8. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne drámázz már kérdező. A gyerek akarja? Ha igen, akkor szuper. Majd ha nem bírja az utazást, akkor abbahagyja. Lehet pestre megy gimibe, és akkor már nem kell majd minden nap ingáznia. De mondjuk azt sem írtad, hogy ez csak nyári elfoglaltság-e, vagy folyamatos.
2017. júl. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!