Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő akkor, ha a volt partnerem naponta vonatra ülteti a 13 éves közös gyerekünket, hogy egyedül megtegyen 120 km-t?
Expartneremmel (szándékosan nem írom le, hogy én a volt feleség, vagy a volt férj vagyok-e, hogy ez ne befolyásoljon a válaszadásban senkit) elváltunk, a lányunkat a bíróság nála helyezte el, a fiunkat nálam (ő a váláskor már betöltötte a 14-et, velem akart maradni, vizsgálódtak, pszichológus, stb..., mindent rendben találtak, így maradhatott velem, míg a lányunkat ekkor még nem kérdezték erről).
A lányunk jelenleg 13 éves, Sz.fehérváron laknak. Exem úgy döntött a megkérdezésem nélkül, hogy a gyerek Bp.re fog járni edzésre, minden nap, vonattal, EGYEDÜL.
Én ehhez nem adtam volna a beleegyezésem, kiváló sportolási lehetôségei lennének helyben is, vagy ha Pestre jár, kísérője legalább legyen, hoszen 120!km-t ingázni naponta nem normális dolog egy 13 éves gyereknek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Hová fordulhatok segítségért?
Én megértem az aggodalmad - valszeg azért mert nekem is van gyerekem, 13 éves is.
De azt hiszem, nemigen tehetsz semmit - hacsak nem találsz valami kemény gyámügyest, jó ügyvédet és magadhoz nem tudod helyeztetni a kislányt.
Gyerektől függ, hogy mehetne e.
De ez a 120km alsó hangon is 2 óra és ebbeb nincs benne a vonathoz jutás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!