Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretnék válni! Hitelre vettünk házat! Eladhatjuk? Mi a teendő ilyen esetben?
Édes Istenem..... a CSOK egy viszonylag új családtámogatási rendszer, de ti már nemhogy felvettétek, de már be is döntöttétek a hiteleteket....
másfél év alatt....
Mi lesz még itt ebből a CSOK-ból a jövőben?!
Miért nem ügyvédet kérdezel meg? Itt csak hozzá nem értők okoskodását fogod kapni, akik szarabbnál szarabb tanácsokkal fognak ellátni.
Valaki feltett valami hasonló kérdést, csak ott a gyerektartás volt a téma, és az egyik hülye azt javasolta, hogy zsarolja meg az apát a több pénzért cserébe... Bűncselekményre buzdította a kérdezőt.
Gondoltam ha család a téma akkor legalabb valaki tud normalis valaszt is irni. Azert nem mentem még ugyvedhez mert ez a dontes ma dőlt el bennem, ma kerult pont az i-re. Es mivel este egyhelyben topogok remeltem van koztunk olyan is aki nem
Irigy szaros 1M-ra 😁
Család?
Te egy jogi kérdésre vársz választ, amire csak egy ügyvéd adhat kielégítő választ.
Amit bele tettél azt kiveheted hiszen az házasság előtt szerzett vagyon.
Könnyen lehet, hogy a Csók az új házára is átviheto hiszen ott a két gyerek.
Válás miatt ügyvéddel így is úgy is beszélned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!