Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás segitene valamit?
38 éve vagyunk házasok..sosem volt felhötlen a házasságunk...Férjem ugynevezett...Ki ha ö nem?tipus...
Mindig engedtem neki már csak a gyerekek miatt is..a békesség miatt..ha esetleg nem akkor ordibálás,és törés-zuzás...mindent összetört ami a keze ügyébe került...de ez nem volt mindennapos..havonta egyszer ha elöfordult.
A lányonm felnött és mihelyt lehetett elköltözött...A fiam még nálunk lakik..de ö se nagyon birja..
Most a helyzett megváltozott...a férjem otthagyta a munkáját...máshol dolgozik...minden nap ingerülten jön haza..köt bele mindenbe..már a lakásba nincs egy ép padlólap...,asztal..butor..minden romokban..Inni is egyre többet iszik...az a szerencsém még hogy nem verekszik..bár már lökdösödés volt..Ugy viselkedik minha ilyenkor elszakadna nála valami..
Fiam egyszer kihivta a rendörséget...de be se jöttek..nem avatkoznak bele..szomszédok...családi házban lakunk nem igazán hallják,vagy ha igen..nem zavarja öket annyira.
Arra gondoltam..egy válásnál több jogom lenne..vagy legalábbis valami történe..költözés..a ház eladásába biztos nem menne bele..teljesen tanácstalan vagyok..mit lehet ilyenkor tenni?
Én nem akarok neki rosszat..csak nyugalomban szeretnék élni.
jobb lenne
a házat a bíróságon kell kérvényezni h kényszer értékesítéssel adják el
bár így sokkal kevesebbet fogtok kapni
vagy kifizet téged záros határidőn belül...
Igen ezt értem csak az a probléma hogy annak idején közösen épitkeztünk a sogornömmel és a férjem szüleivel...ök elköltöztek már mert nem birták..
Ha eladásra kerülne a ház és bele is menne a férjem akkor se kapunk érte annyit hogy egy lakást vegyek beleöle mert akkor kikell fizetnem öket is..mondjuk elöbb utobb igy is.
Ha kényszer eladásra kerülne a sor mehetnék a Fiammal az utcára szinte...Ördögi kör...ezért is irtam ide hátha valaki tanácsot tud adni.
Váltig nem értem, hogy lehet egy ilyen agresszív ember mellett megmaradni 38 évig!
Nekem apám ugyan hülye, de csak a szája nagy, sosem tombol és nem iszik. Ennek ellenére én pl elsősorban miatta költöztem el és anyámat is folyton erősítettem, hogy váljon végre el.
Itt semmi más megoldás nincs, mint a válás és ha nincs elég pénz, akkor max albérlet.
Tökéletesen igaza van...
másnak én is ezt tanácsolnám...ez nagyon érdekes dolog miért nem tudok változtatni..
Kerteházban lakunk...3 kutya...egy cica...tudom kifogás,hogy miattuk..de mi lenne velük?
Hidd el, nem kifogás. Én sem váltogathattam úgy a partnereimet, ahogy akartam, mert 5 kutya volt, akikért felelős voltam. Egyedül nem tudtam volna fenntartani a kertes házat. Ezért pl. egyszer szakítás után visszafogadtam azt az élettársamat, aki egy piti szóváltásnál beverte az ablakot úgy, hogy ha fél méterrel arrébb állok, ma nem lenne arcom. A mobilomat is földhöz csapta. Egyszer megrázott. Egyszer vezetés közben ordibálni kezdett, mert eltévedt és azt mertem mondani, hogy na ez is az én hibám lesz...Leverte a visszapillantót, rángatta a kormányt, nekiállt száguldozni. Az ablakbetörésnél szakítottam, de fél év múlva visszafogadtam, mert a közalkalmazotti fizumból nem tudtam volna fenntartani a házat. Aztán 1 év múlva verte le a visszapillantót, akkor végleg szakítottam.
De a következő partneremmel se húztam volna olyan sokáig, ha nincsenek a kutyák. Pedig ő fizikailag sosem bántott. A lényeg, hogy becsüllek, amiért az állataidra is gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!