Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja kitett minket a párom 8 éves gyermekemmel a lakásából, az otthonunkból mit tegyek?
Ez igy keves informacio. Azt ertem, hogy a lakasabol kitett, bar azert ez is felvet jogszerusegi kerdeseket. Hazasok voltatok? Birosag mit itelt meg? Ezek a dolgok nem bemondasra mennek, hogy most kell nekem a gyerek add, ide. Probald meg kicsit jobban kifejteni a szituaciot.
42F
"Azt ertem, hogy a lakasabol kitett"
Ja, ezek a mai férfiak. Családot alapítok, gyereket vállalok, aztán egyszer csak kib...szom őket az utcára.
Van barmifele papir a kezedben? Es igen, a birosag nem megkerulheto ebben az ugyben, csunya lesz a vege. Ha visszakaptad a gyereket, tobbet a kozelebe ne vidd. Ha kidobott titeket, az mindent elmond a helyzetrol.
Nem ertem, hogy van ugyveded, es ennyire nem hozott teged kepbe? Biztos, hogy jo szakember kezebe tetted a sorsotokat? Az elso dolog, hogy keresd meg a teruletileg illetekes birosagot, es kerjel idopontot ingyenes jogtanacsra. Ott, ha elmondod a tortenetedet, az egesz ugyosztaly minden tapasztalataval segiteni fognak neked. Kerj toluk segitseget.
A ferjedet meg szolitsd fel irasban, hogy azonnal adja vissza a gyereket. Kozold vele, hogy birosagi eljarast inditottal (keresetlevel), es barmilyen jogellenes cselekedetet fel fogjak hasznalni a targyalas alatt. Szerintem utana nem fog merni kotozkodni. Amugy sincs sok eselye, a magyar jogrendszer noparti, a kidobas tenye ezt csak megerositi.
42F
El akartam kerülni, de ezzel a zavarodott elmebeteggel én tovább nem tárgyalok.
Aha de azrét szülni tudtál neki,gondolom eddig se volt normális,meg még csak el se vett..
4. Nevetseges es leginkabb buta dolog, ha egy hulye miatt a fel emberiseget lehulyezed..
8... teged js fognak erni meglepetesek ha ennyire jo empatikus kepessegekkel es ilyen nagy tapasztalattal rendelkezel (nagyon nem)...
Kerdezo. A 42 eves ferfi tanacsanal jobbat en sem mondhatok...
A gyerekkel rakott ki az utcára.Akkor mondd meg neki, hogy mivel kidobta a gyerekét is, nem láthatja, amíg a bíróság nem dönt, emellett kérj a rendőrségen távoltartást.Mivel ezért úgy gondolom, fel is jelenthetted volna.
Máskor pedig ne légy naív és hallgass a megérzéseidre a férfiakkal kapcsolatban.Itt is sok jel volt, amiből láthattad volna, hogy még szóba állni sem érdemes vele, nemhogy szülni neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!