Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan kell bejelentenem, ha az exem nem fizeti a gyerektartást? Mennyi idő után érdemes bejelenteni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 11:53
11/13 anonim válasza:
Most tényleg egy jogásszal vitatkozol??
LOL
12/13 anonim válasza:
Én nem vitatkozom,drága,csak leírtam,hogy én hogyan intéztem.Budapest XVIII-XIX.kerületi Bíróságon,ha nem lehet fizetésből letiltani (mert nincs),akkor ez a dolog menete.Ennyi.
13/13 anonim válasza:
pár hónap haladékot ha adtál neki 2-3-4 kb, és ha nem ad semmit, írjál a bíróságra levelet. írd meg a munkahelyét, vagy ha nincsen neki, akkor azt, hogy nincs. és az állam megelőlegezi 3 évig a gyerektartást. majd a későbbiekben levonja tőle, amint alkalom lesz rá. nálunk ez ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!