Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz a helyzet?
Nemrég volt 25 éves osztálytalálkozónk és sok olyan baráttal sikerült újra találkoznom akiket nagyon régóta nem láttam. 29 fős osztályunk volt, aki életben van mindenki eljött ami nagy szó szerintem. Nagyon sokat beszélgettünk és a társaságból 12 nem házasodtak meg, 1 kivételtől eltekintve persze mind férfi. De ami nagyon elgondolkodtató, hogy 17 voltak már házasok, de abból 13 már elváltak. Ez brutálisan vacak arány, teljesen ledöbbentem.
A férfiak jó része úgy állt a kérdéshez, hogy soha többé nem akarnak házasodni, kipróbálták és köszönik szépen de elég volt. A nők sem voltak túl pozitívak, ők arról beszéltek milyen nehéz a gyerekekkel jó munkahelyet találni.
Nektek mi a véleményetek a sok válásról, csonka családokról?
5.
Más esetekben az élet más területein mit kapsz, ha megszegsz egy szerződést? Pénzbírság, elzárás, ilyesmi. Nyilván nem arra gondoltam, amit a muszlimok csinálnak, hogy halálra kövezés.
Vicc, hogy a nagyszüleim erőlködés nélkül megcsinálták hogy együtt voltak egyik esetben több mint 60 évet, a másik esetben meg 45 évet az egyikük haláláig és náluk ez a normális, itt meg sorra nőnek fel a lelkileg sérült gyerekek, mert az emberek nem tudják féken tartani magukat és úgy érzik szét kell robbantaniuk a családot, ha másra kezd el állni a farkuk/nedvesedni a pinájuk.
"Vicc, hogy a nagyszüleim erőlködés nélkül megcsinálták hogy együtt voltak egyik esetben több mint 60 évet, a másik esetben meg 45 évet az egyikük haláláig"
Nem volt választásuk!!! Édesanyám sokáig dolgozott idősek otthonában, elképesztő sztorikat meséltek neki néhányan. Dehogy szerették egymást, dehogy volt jó a kapcsolat. Csak akkor erről nem lehetett beszélni, nem lehetett elválni sem. Tűrni kellett. Éltek egymás mellett mint két lakótárs, muszájból felnevelték a gyerkeket, jobb esetben nem gyűlölték egymást. Néha félrejártak, másba voltak szerelmesek és rendszeresen találkozgattak ezzel az emberrel és hasonlók. És pont ez az, amiért ennyi lelkisérült gyerek van. Mert ennek a korosztálynak a gyerkei nem láttak egy épkézláb kapcsolatot sem, így ők sem tudtak normálisat kialakítani. A gyerek meg ezt látja, jó hogy lelkisérült lesz.
10.-nek.
Rossz hírem van!
Hiába nincs a neveden a hitel, ha házas vagy, még válás után is adóstárs vagy!
2008-ban a statisztikák szerint 100-ból 46 házasság végződött válással Magyarországon, napjainkban pedig kevesebbre, 5-ből 2-re igaz ez. Ne mondj hülyeségeket, ha nem vagy biztos a dolgodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!