Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt, aki megbánta, hogy elvált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, aki megbánta, hogy elvált?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, már nem szeretem, mint férfit, anyagiakon és gyereken kívül nem köt össze semmi. Ezt mondtam neki, megsértődött. Természetesen mikor ő mondta, nem volt semmi gond belőle. Most sürget, hogy mondjak valamit. De azért ez nem olyan egyszerű kérdés. Mert mint barát jó, de mint férj nem tudok ránézni.
2018. nov. 8. 04:33
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Akkor miről van itt szó,hogy lehet egy férfival úgy élni ,hogy semmitsem érel iránta?
2018. nov. 8. 07:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Elhidegültünk, annyit bántott szóval, hogy kiszerettem belőle.
2018. nov. 8. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Akkor "game over", nincs kérdés...Én pontosan ezért váltam el a feleségemtől, nem tűrtem tovább, hogy az otthonunk háborús övezet és egyszerűen kiszerettem belőle, sőt megutáltam...
2018. nov. 8. 09:40
 4/6 érdekel0 ***** válasza:

Így én se maradnék.

Ha "csak" szóval bàntana,akkor is mennék.

Egyèbkènt ismerek ilyet,2t is a közeli a ismeretsègemben.

Mind a 2 pár megbànta,újrakezdte ès ugyanolyan vacak az egèsz,mint elötte.

Csak ugye most nem reklàmozzák ezt fenhangon,mert szégyen lenne elbukni.

Pedig boldogtalan mind a 4.

Szóval ezzel a felàllással èn mennèk.

Az èn kapcsolatom is nehéz stádiumban van,de van miért dolgoznunk rajta.

Ha lelkiekben bántana,akkor viszont vissza se néznèk.

2018. nov. 8. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg és soha nem is fogom.
2018. nov. 8. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Pontosan ugyanezt mondta a volt nejem amikor kértem hogy indokolja meg a válást. Olyan dolgokat vágott a fejemhez amit 4-5 évvel korábban mondtam, tettem és neki ez nagyon fájt. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem akkor adta be a válást persze nem tudta értelmesen megindokolni. Kivárta azt az időpontot amikor neki megfelelő volt, előkészített mindent és lépett. Elfogadtam a döntését, aztán amikor elköltözött és az első probléma adódott rutinból felhívott, hogy segítsek, mert nekem ez nem probléma és sok ismerősöm van. Természetesen elküldtem a sunyiba, mert nem egy részemre mondott nemet amikor szakított hanem az egész emberre. Ha egyszer valaki elutasít, akkor azzal a személlyel nincsen értelme többet beszélni.
2018. nov. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!